Hükümlülerin Çanakkale Müzikali Göz Doldurdu

Muğla Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlüleri tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü nedeniyle hazırlanan duygu dolu müzikal büyük beğeni topladı.18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Çanakkale Şehitleri’ni Anma...

Hükümlülerin Çanakkale Müzikali Göz Doldurdu

Muğla Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlüleri tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü nedeniyle hazırlanan duygu dolu müzikal büyük beğeni topladı.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü nedeniyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi B Salonu’nda, Muğla Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlüleri tarafından hazırlanan müzikal geniş bir katılımla seyirciyle buluştu. Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel ve il protokolünün yanı sıra öğrencilerin de katıldığı müzikal, büyük alkış aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, “Öyle bir toprak parçası üzerinde yaşıyoruz ki; üzerinde yaşadığımız bu toprak parçasında hainlerin, alçakların, satılmışların bulunmasına rağmen yüzyıllar boyu oyunlar oynanmasına rağmen bir olduğumuz için, iri olduğumuz için, diri olduğumuz için Türkiye Cumhuriyeti ilelebet devam ediyor.” dedi.

Haber: Sevil Oluç

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.