Hisarcıklıoğlu, bugün Muğla’da

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan TOBB Yönetim Kurulu toplantısı ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ)...

Hisarcıklıoğlu, bugün Muğla’da

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan TOBB Yönetim Kurulu toplantısı ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) tarafından düzenlenen “2. Uluslararası Girişimcilik ve Kariyer” Sempozyumu ile 2015-2016 Akademik yıl açılışına katılmak üzere bugün Muğla’ya geliyor. Hisarcıklıoğlu’na Muğla’da, Üniversite yönetimi tarafından fahri doktora unvanı da verilecek.

TOBB Yönetim Kurulu toplantısı bugün Muğla’da M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında Muğla’da toplanacak.

Başkan Hisarcıklıoğlu ayrıca Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) tarafından düzenlenen “2. Uluslararası Girişimcilik ve Kariyer” Sempozyumu ile 2015-2016 Akademik yıl açılışına da katılacak. Hisarcıklıoğlu’na burada düzenlenecek törenle Üniversite yönetimi tarafından fahri doktora unvanı da verilecek.

Bir dizi ziyaretlerde bulunacak

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, bugün özel bir uçakla Dalaman Havaalanına indikten sonra Fethiye’ye geçecek ve önce Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını, daha sonra da Marmaris Ticaret Odasına birer ziyarette bulunacak. Buradan Muğla’ya geçerek Muğla Valisi Amir Çiçek’i makamında ziyaret edecek olan Hisarcıklıoğlu, daha sonra MUTSO’da düzenlenecek olan TOBB Muğla Fen Lisesi protokolü imza törenine katılacak. Ardından Muğla Ticaret Borsası’nın yeni hizmet binasının temelini atacak olan TOBB Başkanı, saat 16.30’da MUTSO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan TOBB Yönetim Kurulu toplantısına katılacak.

Toplantının ardından geceyi Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesinde geçirecek olan Başkan Hisarcıklıoğlu, 9 Ekim Cuma günü (yarın) ise, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen “2. Uluslararası Girişimcilik ve Kariyer” Sempozyumu ve 2015-2016 Akademik yıl açılışına katılarak, burada bir konuşma yapacak. Sempozyumun ardından düzenlenecek törenle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na üniversite yönetimi tarafından fahri doktora unvanı verilecek.

Hisarcıklıoğlu aynı gün özel uçakla Muğla’dan ayrılacak.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.