Hep Gül Aysel, Yatağan’da sahnelendi

Yatağan Belediyesi Yaz etkinlikleri kapsamında Amfi Tiyatroda gösterime sunulan Balans Tiyatrosunun sunduğu  ‘Hep Gül Aysel’ adlı oyun büyük ilgiyle izlendi.Tek perdelik dram oyununda Muğla’da 1950 yıllarında yaşanmış...

Hep Gül Aysel, Yatağan’da sahnelendi

Yatağan Belediyesi Yaz etkinlikleri kapsamında Amfi Tiyatroda gösterime sunulan Balans Tiyatrosunun sunduğu  ‘Hep Gül Aysel’ adlı oyun büyük ilgiyle izlendi.

Tek perdelik dram oyununda Muğla’da 1950 yıllarında yaşanmış gerçek öyküden alınmış oyunda o zamanın örf ve adetlerini gündeme taşıyor.

Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, başarılı oyunlarından dolayı ekibe teşekkür ederek;”Yatağan belediyesi olarak belediye hizmetlerimizin yanı sıra sosyal ve kültür hizmetlerine çok önem veriyoruz. Ancak bu yıl şehitlerimize saygı anlamında müzikli eğlenceli etkinliklerimizin tamamını iptal ettik.  İlimizde yaşanan gerçek öyküden alınma olan bu güzel oyunu sunan ekibe çok teşekkür ediyorum.  Kadına şiddeti nefretle kınıyorum. Kadına uzanan ellerin kırılması lazım,  kadına yapılan şiddet ve haksızlar karşısında çok önemli çalışmalar yapılmalı eğitimler verilmelidir. Yani eğitim şart.” dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.