HENTBOLCULAR KÖYCEĞİZ’İ SEVİNDİRDİ

Hentbol 2. Lig erkekler A gurubunda mücadele eden Köyceğiz Belediyespor, Karşıyaka Belediyespor’u 29-23 yenerek gurubunda liderliğe yükseldi.Ortaca kapalı spor salonunda oynan Hentbol 2. Lig erkekler karşılaşmasında, güçlü rakibi...

HENTBOLCULAR KÖYCEĞİZ’İ SEVİNDİRDİ

Hentbol 2. Lig erkekler A gurubunda mücadele eden Köyceğiz Belediyespor, Karşıyaka Belediyespor’u 29-23 yenerek gurubunda liderliğe yükseldi.

Ortaca kapalı spor salonunda oynan Hentbol 2. Lig erkekler karşılaşmasında, güçlü rakibi Karşıyaka Belediyespor’u yenen Köyceğiz gurup lideri oldu. Baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılan Köyceğiz’de ise bu sezon hedef 1.lige yükselmek. Köyceğiz Belediyespor sorumlusu ve Köyceğiz Belediye Meclis Üyesi Nadi Pirci, karşılama sonunda yaptığı açıklamada; ‘’ Köyceğiz Belediyespor olarak Hentbol dalında güçlü bir takım oluşturduk. 2015-2016 sezonunda 1. Hafta maçlarımız ertelendi. Daha sonra oynadığımız 2. Ve 3. Hafta maçlarını galibiyet ile tamamladık. Bugünde güçlü rakibimiz Karşıyaka Belediyespor’u 29-23 yenerek gurup liderliğini Karşıyaka’dan aldık. Hedefimiz Hentbol 1.liginde oynamaktır. Karşılaşmalarda bizleri desteğini esirgemeyen Köyceğiz’li sporseverlere teşekkür ederim’’ dedi.

Geçtiğimiz hafta İstanbul Üniversitesi ile karşılaşan Köyceğiz Belediyespor sahadan 35’e 24’lük skor ile galip ayrılmıştı. Köyceğiz Belediyespor 29 Kasım Pazar günü ise kendi sahasında, İzmir Karabağlar Atatürk TML spor ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 43 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.