Hendekçi terörist Bodrum’da yakalandı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde hendek kazıp bombalı tuzak hazırladığı iddia edilen terör örgütü üyesi bir kişi Bodrum’da yakalandı.Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK terör örgütü adına hendek kazdığı ve bombalı tuzak...

Hendekçi terörist Bodrum’da yakalandı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde hendek kazıp bombalı tuzak hazırladığı iddia edilen terör örgütü üyesi bir kişi Bodrum’da yakalandı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK terör örgütü adına hendek kazdığı ve bombalı tuzak hazırladığı iddia edilen Hüseyin A. (20), Bodrum’da bir otele yerleşti. Nusaybin'de teknik takibe alınan Hüseyin A., jandarma ekiplerinin devriye görevi esnasında şüpheli tavırları nedeniyle kimlik sorgusuna alındı. Terör örgüt üyesini olduğu iddiasıyla arandığı tespit edilen şüpheli, gözaltına alındı.

Hendek kazıp Bodrum’a kaçmış

Göltürkbükü Jandarma Karakol Komutanlığı'nda sorgulanan Hüseyin A., hakkında terör örgütü adına hendek kazdığı ve bombalı tuzak hazırladığı iddiasıyla Nusaybin Sulh Ceza Hakimliği tarafından yakalama kararı verildiği tespit edildi. Bodrum Adliyesi'ne sevk edilen Hüseyin A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Öte yandan Hüseyin A'nın Nusaybin’de arandığı için kaçak bir gün Bodrum’a geldiği ve bir otelde çalışmaya başladığı öğrenildi.

Bu haber toplam 36 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.