Helvacı’dan kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı dün bütün ülke genelinde ve Muğla’da çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanırken, Vatan Partisi Yatağan İlçe Başkanı Recep Helvacı bir mesaj yayınlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.Helvacı...

Helvacı’dan kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı dün bütün ülke genelinde ve Muğla’da çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanırken, Vatan Partisi Yatağan İlçe Başkanı Recep Helvacı bir mesaj yayınlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Helvacı mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi: 30 Ağustos 1922 Zafer Bayramı’nın 94’cü yılındayız.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu mücadelesinde atılmış olan en büyük adım olan bu günün 94’cü yılında Vatanın birliği ve bütünlüğü tekrar tehlike altındadır. Yıllarca yapılan PKK terör örgütü ile mücadeleden sonra 15 Temmuz tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından yapılan Amerikancı darbe ile Vatan ve Cumhuriyeti savunmanın ne kadar önemli olduğu tüm açıklığı ile görülmüştür.

Türk Silahlı Kuvvetleri Vatan’ın birliği ve bütünlüğünün korunmasında en önemli gücümüzdür. Bu gücün zayıflatılması için bu dönemde yapılanların kabul edilemez olduğunu milletçe görmeliyiz.

Bu günlerde Ordumuz, polisimiz  ve halkımız ile birlik ve beraberlik içinde iç ve dış düşmanlara karşı mücadelemizi siyasi parti ayırımı yapmadan sürdürmeliyiz.

Bu Vatan’ın kurtarılması ve Cumhuriyetin kurulması için mücadele veren Mustafa Kemal Atatürk , silah arkadaşları ve şehitlerimize şükranlarımızı sunar 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutlarız.”

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.