“Hedefimiz; OSB’yi bitirmek ve yeni okul binası”

Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nın seçim sürecinin tamamlanmasıyla birlikte kutlama ziyaretleri de başladı. MİTSO Yönetimini ilk ziyaret eden parti İYİ Partililer oldular. İYİ P. Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı başkanlığındaki...

“Hedefimiz; OSB’yi bitirmek ve yeni okul binası”

Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nın seçim sürecinin tamamlanmasıyla birlikte kutlama ziyaretleri de başladı. MİTSO Yönetimini ilk ziyaret eden parti İYİ Partililer oldular. İYİ P. Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı başkanlığındaki İYİ Partililer, yeniden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Reşit Özer ve yönetim kurulu üyeleriyle Meclis Başkanı Mustafa Yüksel'i kutlayarak yeni dönemde başarılar dilediler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, yeni hizmet dönemlerinde ilk hedeflerinin OSB'yi tamamlamak ve Milas'a bir okul binası kazandırmak olduğunu söyledi.

MİTSO'yu seçimlerin ardan ilk ziyaret eden parti örgütü İyi Parti oldu. İyi Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, İlçe Başkan Yardımcısı Ayşe Tavaslı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri; Gönül Altınöz, Aylin Yıldırım Dikmen ve aynı zamanda MİTSO'nun meclis üyeliğine seçilen Özcan Gül ile partili Levent Tavaslı, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Meclis Başkanı Mustafa Yüksel'i ziyaret ederek kutladılar ve başarılar dilediler. Ziyaret sırasında MİTSO'nun yeni yönetim kuruluna seçilen üyelerinden Mehmet Yiğit, Soner Çamlıbelen, Hüseyin Aykal ve meclis üyelerinden Reşat Uygun, Hakkı Ayakdaş ve aynı zamanda İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi de olan Özcan Gül de hazır bulundular.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, MİTSO'nun başarılı bir şekilde faaliyette bulunduğunu belirterek "Yeni dönemde de sizlere başarılar diliyoruz" dedi. Partililerini MİTSO yöneticilerine tanıtan Mehmet Çayırlı, partilerinin çalışmalarını da kısaca anlattı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, İyi Partililere ziyaretleri ve kutlamaları nedeniyle teşekkür etti. Reşit Özer, yeni dönemde MİTSO'nun hedeflerinden de söz ederek "En kısa sürede Milas OSB'yi bitirip hak sahiplerine arsalarını teslim edeceğiz. Hemen ardından da OSB arazisinin genişletilmesi için girişimde bulunacağız. Çok önem verdiğimiz ikinci konu ise TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun seçimimizden önce verdiği söz üzerine Milas'a bir okul binası yaptıracağız. Milas'a en az iki fakülte daha açılarak üniversiteye dönüşmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.