Hasan Önkaş anıldı

Uzun süre gazetecilik yaptıktan sonra Muğla Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yaparken yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen merhum Gazeteci Hasan Önkaş ölümün 6. Yıldönümünde mezarı başında...

Hasan Önkaş anıldı

Uzun süre gazetecilik yaptıktan sonra Muğla Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yaparken yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen merhum Gazeteci Hasan Önkaş ölümün 6. Yıldönümünde mezarı başında yakınları, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi çalışanları, ailesi, yakınları, sevenleri ve meslektaşları tarafından anıldı.

Selahattin Birgili

27 Mart 2017 tarihinde aramızdan ayrılan Gazeteci Hasan Önkaş ölümünün 6. Yıldönümünde mezarı başında anıldı. Önkaş, Yeşilyurt Mezarlığındaki mezarı başında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, başkan yardımcıları, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan ve yönetim kurulu üyeleri, belediye çalışanları, ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından anıldı.

Ayrıca Önkaş anısına Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından “Bina” adlı tiyatro oyunu sergilendi.

11 yıl boyunca Muğla Belediyesi’ne hizmet veren değerli gazeteci Hasan Önkaş anısında düzenlenen tiyatro oyununa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tiyatro oyununa Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Hasan Önkaş’ın ailesi ile mesai arkadaşları da izleyici olarak katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada: “ Konservatuarımıza bağlı tiyatro topluluğumuzun Hasan ÖNKAŞ anısına düzenlediği oyun ile güzel bir akşam geçirdik. Tiyatro topluluğumuza teşekkür ediyoruz. Sanatın şehrimizdeki etkisini daha güçlü kılabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hem kendi bünyemizde kurulan konservatuarımızın çalışmaları hem de şehrimizde bulunan amatör sanat gruplarıyla işbirliği içinde ortaya çıkardığımız çalışmalar Muğlamızın gerçek bir kültür-sanat şehri olduğunun birer göstergesidir. Bundan sonraki amacımız da kültür-sanat faaliyetlerinde geldiğimiz yerin çok daha üstünde bir hedefe varmaktır. Gün geçtikçe yükselen çıtamızla halkımızı sanatla buluşturmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 371 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.