Harmandar’a tepki

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, eşi AK Parti Muğla İl Sosyal İşler Başkanı Suzan Harmandar ile birlikte Ula İlçesi'nin Akyaka Mahallesi'nde seçim bürosu açılışı yaptı. Açılış...

Harmandar’a tepki

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, eşi AK Parti Muğla İl Sosyal İşler Başkanı Suzan Harmandar ile birlikte Ula İlçesi'nin Akyaka Mahallesi'nde seçim bürosu açılışı yaptı. Açılış törenine İl Başkanı İhsan Küreci, milletvekili adayları ve diğer bazı partililer katıldı. Rektör Harmandar'ın açılış etkinliğine katılmasına, CHP Muğla milletvekilleri ve MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz tepki gösterdi.

Rektör Harmandar'ın açılış etkinliğine katılmasına, CHP Muğla milletvekilleri ve MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz büyük tepki gösterdi. CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan da "Valiler için geçmişte CHP'nin il başkanı diyorlardı, şimdi görüyoruz ki bazı rektörler, AK Parti'nin il başkanı gibi çalışıyor. Üniversite rektörü, tarafsızlığını kaybetmiştir. Siyaset yapmak istiyorsa oturduğu koltuktan istifa etsin. İstifa etsin ve açılışını yaptığı seçim bürosunda çaycılık yapsın, daha fazla faydası olur" dedi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.