Halk Oyunları Yarışmaları sona erdi

Muğla Valisi Esengül Civelek Menteşe Spor Salonunda düzenlenen Kulüplerarası Halk Oyunları Grup Birinciliği yarışlarını izledi ve kategorilerinde birinci olanlara ödüllerini verdi.Törene, Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla...

Halk Oyunları Yarışmaları sona erdi

Muğla Valisi Esengül Civelek Menteşe Spor Salonunda düzenlenen Kulüplerarası Halk Oyunları Grup Birinciliği yarışlarını izledi ve kategorilerinde birinci olanlara ödüllerini verdi.

Törene, Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, ilçe protokolü, sporcu aileleri ve sporseverler katıldı.

Halk Oyunları Gençler Düzenlemesiz dalda 1.Kütahya Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü 2. Balıkesir Kurtdereli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü 3. Afyon Erkmen Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü oldu.

Halk Oyunları Gençler Düzenlemeli dalda 1. Bodrum Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü, 2. Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, 3. Uşak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü oldu

Birinci olan Kütahya Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü ve Bodrum Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü madalya ve kupalarını Vali Esengül Civelek’ten aldı.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.