Hacı Muratlar umut oluyor

Ben Turkish Classic Car Murat 124 Grubu Kurucusu İbrahim Çelik; “ Turkish Classic Car Murat 124 Grubu olarak bu güne kadar düzenlemiş olduğumuz etkinliklerimizi genel de Sosyal Farkındalık Projeleri olarak yapmayı ve çevremizdeki...

Hacı Muratlar umut oluyor

Ben Turkish Classic Car Murat 124 Grubu Kurucusu İbrahim Çelik; “ Turkish Classic Car Murat 124 Grubu olarak bu güne kadar düzenlemiş olduğumuz etkinliklerimizi genel de Sosyal Farkındalık Projeleri olarak yapmayı ve çevremizdeki insanların da bir nebze olsun dikkatini çekecek etkinlikler düzenlemeye önem gösterdik.” Dedi.

Muğla ve ülke genelindeki etkinliklerle ilgili olarak açıklama yapan İbrahim Çelik; “Yeri geldi Turkish Classic Car Murat 124 Grubu olarak Kan Bağış Etkinliği düzenledik, Yeri geldi İhtiyaç sahibi kişi yada kişilerin maddi manevi yanlarında olmaya çalıştık.Bazen Kalabalık etkinlikler bazen ise sessiz olarak üyelerimizle bir araya gelerek bu etkinlikleri gerçekleştirdik.Malum yaklaşan Kış mevsimi için de üyelerimizle yaptığımız istişareler sonucunda ‘ BİR UMUT DA SEN OL ‘ diyerek bir yola çıktık.Çevremizdeki yardıma gereksinimi olan kişi ve ailelere kış ayı gelmeden önce elimizden geldiğince Karınca Kararınca mutfaklarında kullanmaları amaçlı Kuru Erzak ve Mutfak İhtiyaçları kolileri hazırladık.İçlerinde 25 parçadan oluşan Toplamda 150 adet İkram kolisi hazırladık.

Bu konuyla ilgili olarak Milas İlçemizde bazı mahalle muhtarları ile iştişarelerde bulundük ve kendi mahallerinde bulunan kendilerin de kayıtlı olan ve hazırladığımız İkram Kolilerimizin en uygun adreslere ulaşabilmesi için adresleri temin etmemizi sağladılar. Hepsine teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.

Yardımlaşma ve dayanışmaya dikkat çekti

Grup olarak etkinliklerinde yardımlaşma ve dayanışmayı ön plana çıkardıklarını ifade eden Çelik şöyle konuştu: “Turkish Classic Car Murat 124 Grubu Kurucusu İbrahim ÇELİK konuşmasının devamın da , İşin özü aslında ; Yardımlaşma insanoğlunun sahip olduğu en güzel erdemlerden bir tanesidir. Çevremizdeki insanlara yardım etmek çok güzel bir davranıştır ve insan bu sayede hem başkalarını mutlu eder hem de mutlu olan insanları görünce kendiside mutlu olur .Biz de Turkish Classic Car Murat 124 olarak üyelerimizle bu çerçevede elimizden geldiği kadarını yapmaya çalışıyoruz.

Bazı zamanlarda zorluklar yaşadığımız zamanlar olur. Bu zorluklarla tek başımıza mücadele etmek bazen bizleri zorlayabilir. Bu nedenle başkalarının yardımına ihtiyaç duyduğumuz anlar olur. Böyle durumlarda el birliği ile hareket edildiğinde zorlukların üstesinden kolaylıkla gelinebilir. Ayrıca ihtiyacı olan insanlara yardım etmek, toplumun bireyleri arasında herkesin görevi olan bir davranıştır. Biz ihtiyacı olan insanlara yardım ettiğimizde bizim zor günümüzde de bize yardım edecek birileri mutlaka olacaktır.

Bir toplumun ayakta kalabilmesi, bireyleri arasındaki hoşgörü ve sağduyuya bağlıdır. Bu nedenle her zaman başkalarına karşı saygı ve sevgi ile yaklaşmalı; zor durumda olanlardan yardımımızı esirgememeliyiz.”

Bu haber toplam 162 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.