Hacı adaylarının eğitimi tamamlandı

Kutsal topraklara giderek hac ibadetini yerine getirecek olan hacı adayları yolculuğa hazırlanıyor. Yatağan İlçesinden ve Kavaklıdere İlçesinden Hacca gidecek olan kişiler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda...

Hacı adaylarının eğitimi tamamlandı

Kutsal topraklara giderek hac ibadetini yerine getirecek olan hacı adayları yolculuğa hazırlanıyor. Yatağan İlçesinden ve Kavaklıdere İlçesinden Hacca gidecek olan kişiler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda Yatağan Müftüsü Abdullah Kılıç ve diğer görevliler tarafından bilgilendirildi. Bir ay içinde 4 defa yapılan eğitimler sona erdi.

Kurada isimleri çıkan Kutsal topraklara giderek hac ibadetini yerine getirecek olan hacı adayları hazırlıklarını yapmaya başladı. Yatağan İlçesinden ve Kavaklıdere İlçesinden Hacca gidecek olan kişilere Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda Yatağan Müftüsü Abdullah Kılıç ve diğer görevliler tarafından eğitim veriliyor.

Diyanet Vakfı ve özel firmalarla hacca gidecek olan kişiler bir ay boyunca her hafta eğitim verildiğini bildiren Yatağan Müftüsü Abdullah Kılıç; ‘Hac ibadeti çok öneli, hem ibadetimizi en iyi bir şekilde yerine getirmek için hem de çok kalabalık içinde yerine getirilen bu güzel ibadet için çok dikkatli olmamamız gerekiyor. Hacı adaylarımızı eğitimlerinden sonra yolcu edeceğiz inşallah sağ salim yakınlarına kavuşurlar’ diyerek, hac niyetinden itibaren yolculukta ve kutsal topraklarda ne gibi davranılacağı ve neler yapılması gerektiği konusunda çok ayrıntılı bilgi verdi.

Bu haber toplam 36 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.