TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DEPREM BÖLGESİNE RAMAZAN DESTEĞİ

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından, üreticilerden gelen zeytinyağı, bal, süt ve peynir gibi ürünlerin yer aldığı Ramazan kolileri hazırlanarak AFAD aracılığıyla deprem bölgesine gönderildi.SİNEM KARAKAYAMuğla...

TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DEPREM BÖLGESİNE RAMAZAN DESTEĞİ

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından, üreticilerden gelen zeytinyağı, bal, süt ve peynir gibi ürünlerin yer aldığı Ramazan kolileri hazırlanarak AFAD aracılığıyla deprem bölgesine gönderildi.

SİNEM KARAKAYA

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından deprem bölgesindeki vatandaşlar için gıda kolileri hazırlandı.

Üreticilerden gelen zeytinyağı, bal, süt ve peynir gibi ürünlerin yer aldığı Ramazan kolileri hazırlanarak AFAD aracılığıyla deprem bölgesine gönderildi.

Bu zor günleri dayanışma ile aşacağız diyen Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, “Gıda kolilerimizi depremzedelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hazırladık. Bu yıl Ramazan gıda kolilerine, üreticilerimizden gelen zeytinyağı, bal, süt ve peyniri de ekledik, AFAD aracılığıyla deprem bölgelerine gönderdik. İl ve ilçe müdürlüklerimizin tüm personeline, üreticilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim hayırlarınızı ve emeklerinizi kabul etsin. Bu merhamet ayında Allah memleketimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Her koşulda kalbimiz hep depremzede vatandaşlarımızla olacak. Onları asla yalnız bırakmayacağız. Çünkü biz büyük bir aileyiz” dedi.

Bu haber toplam 1317 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.