MUĞLALI YAZAR KIRLI’DAN KÜLTÜR HAZİNESİNE BİR KİTAP DAHA

Muğla Datçalı Yazar Ömer Kırlı’nın Demir Kaymak-Knidos Legend’ isimli üçüncü kitabı çıktı. Kırlı imzalı kitabını, Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’e hediye etti.2017 yılında yakalandığı...

MUĞLALI YAZAR KIRLI’DAN KÜLTÜR HAZİNESİNE BİR KİTAP DAHA

Muğla Datçalı Yazar Ömer Kırlı’nın Demir Kaymak-Knidos Legend’ isimli üçüncü kitabı çıktı. Kırlı imzalı kitabını, Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’e hediye etti.

2017 yılında yakalandığı ve büyük bir mücadele sonucu yendiği kanser sürecinde yazarlık serüvenine adım atan Ömer Kırlı’nın, “İş Hayatımız” ve “Meşin Yuvarlak ” isimli kitaplarının ardından, balıkçı teknesi Demir Kaymak ile teknenin sahibi Kaptan Atilla’nın deniz yaşamını anlattığı üçüncü kitabı ‘Demir Kaymak-Knidos Legend’ baskısı tamamlanarak okuyucuları ile buluştu.

Kırlı, Muğla Medya Grubunu ziyaret ederek imzalı kitabını Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’e hediye etti.

Ziyaret sırasında konuşan Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, Yazar Kırlı’ya ziyareti nedeniyle teşekkür etti ve yazarlık yaşamında başarılar diledi.

Gerçekleştirdiği bütün çalışmalarda Elvan Göçer’in büyük desteğini gördüğünü ifade eden Yazar Ömer Kırlı, “Demir Kaymak Knidos Legend isimli üçüncü kitabımı Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer hanımefendiye takdim ettim. Kendisi de Datçalı ve köylümdür. Bütün çalışmalarımda elinden gelen desteği vermiştir. Misafirperverliği ve destekleri için teşekkür ederim’ dedi.

Bu haber toplam 1328 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.