AK PARTİ VE CHP’DE MEVCUT VEKİLLER LİSTE DIŞI KALDI

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28.dönem milletvekili seçimlerine sayılı günler kala AK Parti, CHP, İYİ Parti ve diğer partilerde milletvekili adayları belli oldu. Açıklanan listelere göre, AK Parti (Mehmet Yavuz Demir...

AK PARTİ VE CHP’DE MEVCUT VEKİLLER LİSTE DIŞI KALDI

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28.dönem milletvekili seçimlerine sayılı günler kala AK Parti, CHP, İYİ Parti ve diğer partilerde milletvekili adayları belli oldu. Açıklanan listelere göre, AK Parti (Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan) ve CHP Muğla’da (Mürsel Alban, Süleyman Girgin, Burak Erbay ve Suat Özcan) mevcut milletvekilleri liste dışı kaldı. İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun ise yerini korudu.

SİNEM KARAKAYA

14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi 9 Nisan Pazar günü tüm partilerde heyecan dolu anlar yaşandı.

28.dönem milletvekili seçimlerine sayılı günler kala AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti ve diğer partilerde milletvekili adayları belli oldu.

AK Parti ve CHP Muğla’da mevcut milletvekilleri açıklanan listelerde yer almadı. AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Demir ve Yelda Erol Gökcan ile CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban, Süleyman Girgin, Burak Erbay ve Suat Özcan liste dışı kaldı. İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun ise listeye yeniden girdi.

Öte yandan sosyal medya hesaplarından açıklama yapan vekiller, veda paylaşımında bulundu.

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN PAYLAŞIM

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, “Çok kıymetli hemşehrilerim;5 yıl boyunca TBMM’mizde Muğla’mızı temsil etme şerefine nail oldum. Bu makamlar aynı zamanda bir bayrak yarışıdır. Yeni dönemde aday olarak belirlenen tüm arkadaşlarımın AK Parti davasına en iyi hizmeti vereceğine yürekten inanıyor, ağabeyleri olarak her zaman yanlarında olacağımı belirtmek istiyorum” paylaşımında bulundu.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ise, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Çok kıymetli Muğlalı hemşehrilerim ve sevgili teşkilat mensuplarımız. 5 yıl boyunca TBMM’inde Yeryüzü Cenneti Muğla’mızı temsil etmenin onuru ve gururunu yaşadım. AK Partinin bir neferi olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Partimin ve teşkilatımızın emrinde çalışmaya devam edeceğim. Milletvekili adayı gösterilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.  14 Mayıs seçimleri Ülkemize, Milletimize ve Muğla’mıza hayırlı olsun.”

CHPLİ VEKİLLERDEN PAYLAŞIM

CHP Muğla Milletvekili adayı Süleyman Girgin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“2018 seçimleri sonrası milletvekili olarak görev aldığım 27.dönem'de, yaklaşık 5 yıl boyunca Meclis çatısı altında sizlerin sesi olmak için çalıştım. Bundan böyle, bayrağı, aynı kulvarda yürüdüğümüz başka  arkadaşlarımıza teslim edeceğiz. Onların da bu bayrağı çok daha ilerilere taşıyacağından kuşkum yok. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde, partimizin bir neferi olarak, bundan sonra da var gücümle halkın iktidarı için bayrağı devralan arkadaşlarımla omuz omuza mücadelemi sürdüreceğim. Makamlar, mevkiler, görevler, yetkiler hizmet için verilir ve geçicidir, baki olan Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi'dir. 15 Mayıs'ta güneşin çok daha parlak doğduğu bir sabahta uyanmak temennisiyle, herkese çok teşekkür ediyorum.”

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay ise, “TBMM 28. Dönem Milletvekili olarak Muğla’mızı temsil edecek arkadaşlara bu onurlu bayrağı teslim edeceğiz. Muğla’mıza ve Ülkemize baharları getirmek için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz” paylaşımında bulundu.

Bu haber toplam 1342 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.