Gürün, Yatağan’da iftar yemeği dağıttı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, beraberinde CHP İl başkanı Mürsel Alban, eski CHP Milletvekili Prof.Dr Gürol Ergin ile birlikte Yatağan Belediyesi İftar çadırına ziyaret etti. Gürün burada Yatağan belediye...

Gürün, Yatağan’da iftar yemeği dağıttı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, beraberinde CHP İl başkanı Mürsel Alban, eski CHP Milletvekili Prof.Dr Gürol Ergin ile birlikte Yatağan Belediyesi İftar çadırına ziyaret etti. Gürün burada Yatağan belediye Başkanı H. Haşmet Işık ile birlikte vatandaşlara yemek dağıttı masalara gezip sohbet etti.

Ramazan ayında dayanışmanın ve kaynaşmanın en güzel örneği yaşandığını belirten Gürün; “Yatağan Belediye Başkanımız Sayın H. Haşmet Işık’a ekibine hayırsever vatandaşlarımıza, bu güzel hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yatağan’da sosyal dayanışmanın en güzel örneği yaşanıyor. Hayırsever vatandaşlarımız bu ayda tam bir dayanışma örneği sergiliyor. Belediyemize de organizasyonu yapmak kalıyor. İnsanlar iftar yemeğine evlerinde gibi gelip yiyor isteyen kapla evine götürüyor. Bütün Yurtta düzenlenen iftar yemeklerinin tüm İslam âleminde yaşanmasını temenni ediyorum’”dedi.

Yatağan Belediye Başkanı Hasan H. Haşmet Işık da, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP İl Başkanı Mürsel Alban, eski CHP Milletvekili Prof.Dr Gürol Ergin’e Yatağan Belediyesi İftar çadırına ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Işık; “Vatandaşlarımız hiç çekinmeden iftar çadırına gelebilir, hatta her aile bir akşam gelse memnun oluruz” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.