Gürün ve Tokat çalışmaları inceledi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yapımı devam eden  çalışmaları inceledi.Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mürsel Alban’ın abisi Hasan Alban’ın vefatı...

Gürün ve Tokat çalışmaları inceledi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yapımı devam eden  çalışmaları inceledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mürsel Alban’ın abisi Hasan Alban’ın vefatı dolayısıyla Milas’a gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün  Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışması yapılan Halilbey ve Atatürk bulvarlarındaki çalışmaları inceledi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suat Özcan ile beraber çalışmaların devam ettiği alana gelen Gürün yetkililerle görüşüp bilgi aldı.

Gürün ;çalışma yapılan alanın 1200 m olduğunu ve 3 ay içerisinde tamamlanacağını belirtti.

“Büyükşehir Belediyesinin yetki ve sorumluluğunda olan 1200 metre uzunluğundaki Atatürk Bulvarı ve Halil Bey Bulvarı'nda bisiklet yolu, aydınlatma, yerel malzemeler ile dekoratif döşeme, oturma bankları, çöp kovaları, yenilenen durak yerleri ve peyzaj düzenlemesi ile  Milas'ın çehresini değiştirecek. Çalışmalar 3 ay içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız”dedi.

Osman Gürün ve Muhammet Tokat İlçe Başkanı Suat Özcan ile beraber Özel İzan Sağlık hastanesinde tedavi gören hastaları da ziyaret etti.Hasta yakınlarından sağlık durumları hakkında bilgi alan Gürün, tedavi olan hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.