Gürün ve Saatcı Demokrasi Meydanı’nda

Millet İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Osman Gürün ve Bağımsız Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve mevcut Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fox Tv’de yayınlanan İsmail...

Gürün ve Saatcı Demokrasi Meydanı’nda

Millet İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Osman Gürün ve Bağımsız Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve mevcut Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fox Tv’de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat ‘Demokrasi Meydanı’na konuk oldular. Muğla’nın tarihi mekanlarından İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezi’nde canlı olarak yayınlanan programda, ilk olarak saat 07.50’de Behçet Saatcı ismail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması ve Muğla’ya yönelik nasıl projeleri olacağı hakkında, İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtlayan Saatcı, ilk olarak herkesin mutlu ve huzur içinde yaşayacağı bir Muğla vaadettiğini dile getirdi.

İsmail Küçükkaya’nın ‘Demokrasi Meydanı’nda bir sonraki konuğu Millet İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Osman Gürün oldu. Başkan Gürün, İsmail Küçükkaya’nın Muğla’da pazarda soğanın 6 buçuk TL olduğunu ifade etmesi ve patates ve soğanın pahalılığının gündeme gelmesi üzerine; Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak, Muğlalı çiftçilere ve tarımsal üretime verilen destekleri paylaştı.

Canlı yayın esnasında, ünlü gazeteci ve program sunucusu İsmail Küçükkaya’ya olan sevgilerinden dolayı vatandaşlar programı ziyaret etti.

Haber: Sevil Oluç

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.