Gürün ve Gümüş mahalleleri gezdi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, hafta sonu da mesai yaparak Yeşilyurt, Bayır, Dağdibi, Çiftlik ve Kafaca Mahallelerini gezdiler. Ziyarette vatandaşlar ile bir...

Gürün ve Gümüş mahalleleri gezdi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, hafta sonu da mesai yaparak Yeşilyurt, Bayır, Dağdibi, Çiftlik ve Kafaca Mahallelerini gezdiler. Ziyarette vatandaşlar ile bir araya gelen başkanlar,  halkın sorunlarını ve isteklerini dinlediler.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş mahalle sakinlerine ihtiyaçlarının en kısa zamanda tamamlanacağını belirterek, “Yeni kurulan bir Belediye olmamıza rağmen her soruna çare bulmaya çalışıyoruz. Sizlerle sık sık bir araya geliyor, ihtiyaçlarınızı biliyorum.  Mahallelerimizin bir takım ihtiyaçları var. Bazılarını çözdük, eksik olanlarda en kısa zamanda çözülecektir. Bunan ile ilgili olarak ekiplerimiz gece gündüz çalışıyorlar” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün eksiklerin ve ihtiyaçların giderilmesi konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Başkan Gürün, “Biliyorsunuz ki Muğla Belediyesi artık Muğla Büyükşehir Belediyesi oldu. Bu anlamda da MUSKİ kuruldu. Dolayısıyla Tarımsal Sulama suyu ile içme suyu ayrılması ile ilgili gerekli çalışmalar yapılıyor. Tabi bazı eksikleriniz var. Bunun farkındayız. Bunların çözümü için Menteşe Belediyesi ile birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Ziyarette Mahalleliler ile bir araya gelen 22.-23. Dönem Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi vatandaşı bilgilendirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Muğla’da çalışması için 10 gün görevlendirildiğini belirten Prof. Dr. Gürol Ergin, sohbet ettiği seçmenlerine çatı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu anlattı. 9 partinin Prof. Dr. İhsanoğlu’na destek verdiğini belirten Prof. Dr. Gürol Ergin, İhsanoğlu’nun deneyimli ve olgun bir devlet adamı olduğunu kaydetti.

CHP Genel Merkezinin 81 İle göndermiş olduğu mesaj ile Ekmeleddin İhsanoğlu’nun desteklenmesini istediğini belirten 22.-23.Dönem Muğla Milletvekili Prof.Dr. Gürol Ergin

vatandaşlar ile sohbet etti.

28 Temmuz Pazartesi akşamına kadar çalışmalarını Muğla’da sürdüreceğini belirten Prof.Dr. Gürol Ergin Menteşe İlçesine bağlı tüm mahalleleri gezeceğini ve vatandaşlara Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu anlatacağını belirtti.

Mahalle ziyaretlerine 22.-23.Dönem Muğla Milletvekili Prof.Dr. Gürol Ergin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Güven, Levent Ünver, Murat Gökalp ile Menteşe Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.