Gürol Ergin son yolculuğuna uğurlandı

Partili partisiz herkes tarafından sevilen CHP 22. Ve 23. Dönem Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Ergin’in ani vefatı başta CHP camiası olmak üzere Muğla’da büyük bir...

Gürol Ergin son yolculuğuna uğurlandı

Partili partisiz herkes tarafından sevilen CHP 22. Ve 23. Dönem Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Ergin’in ani vefatı başta CHP camiası olmak üzere Muğla’da büyük bir üzüntü yarattı.

Bir dönem Ziraat Odaları Genel Başkanlığı da yapan Prof. Dr. Gürol Ergin, özellikle ülke ve Muğla tarımının sorunları ve çözümü için akademisyenliği, oda başkanlığı ve milletvekilliği süresince mücadele etmiş bu doğrultuda eserler de vermişti.

Ergin’in için dün saat 11.30’da önce TBMM’de tören düzenlendi. Ardından Ankara Kocatepe Camiinde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazından sonra Karşıyaka mezarlığında toprağa verildi. Ergin’i son yolculuğuna akrabaları, sevenleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel merkez yöneticileri, CHP ve diğer partilerin milletvekilleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve diğer CHP’li belediye başkanları, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban ve ilçe başkanları, ve vatandaşlar uğurladı.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.