Güreşçiler yer çekimine meydan okudu

Muğla Vali Yardımcısı Bayezit Bestami Alkan, Milas Kaymakamı Eren Arslan ile birlikte Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezindeki sporcuların antrenmanını izlediler. Antrenmanda göz dolduran güreşçiler, yer çekimine meydan...

Güreşçiler yer çekimine meydan okudu

Muğla Vali Yardımcısı Bayezit Bestami Alkan, Milas Kaymakamı Eren Arslan ile birlikte Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezindeki sporcuların antrenmanını izlediler. Antrenmanda göz dolduran güreşçiler, yer çekimine meydan okuyarak izleyenlerden alkış topladılar.

Muğla Vali Yardımcısı Bayezit Bestami Alkan ve eşi, Milas Kaymakamı Eren Arslan ile birlikte Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezini ziyaret etti. Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Emik, antrenörler Abdullah Aldemir, Mustafa Boylu ve sporcular tarafından karşılanan heyet, kurum binasını gezdikten sonra genç güreşçilerin idmanını izledi.

Minder güreşinin Türkiye'deki en ünlü isimlerinden Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Emik, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir’in de katılım gösterdiği ziyarette, kurum çalışmaları ve sporcular hakkında bilgi verdi.

Antrenörleri eşliğinde ısındıktan sonra taktik idmanı yapan genç güreşçiler, yetenekleriyle izleyenleri mest ettiler. Takla atarken adeta yer çekimine meydan okuyan güreşçiler, geleceğin şampiyonu olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini bir kez daha göstermiş oldular.

Vali Yardımcısı Alkan ve Kaymakam Arslan, güreşçilerin idmanını izledikten sonra kurum çalışanlarına çalışmalarında başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.(İHA)

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.