YATAĞAN AK PARTİ VE MHP YÖNETİMİNDEN TAM KADRO KAN BAĞIŞI

Ak Parti Yatağan İlçe Başkanı Emre Karaöz ve MHP Yatağan İlçe Başkanı Oğuzhan Çay, 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla vatandaşları kan bağışı yapmaya çağırdı ve yönetim olarak kan bağışında bulundu.

YATAĞAN AK PARTİ VE MHP YÖNETİMİNDEN TAM KADRO KAN BAĞIŞI

Ak Parti Yatağan İlçe Başkanı Emre Karaöz ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yatağan İlçe Başkanı Oğuzhan Çay geçtiğimiz Cuma günü Yatağan otogarda kurulan Kızılay aracında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kan bağışında bulundu. Başkanlar, vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet ettiler.

b2ef7968-3c11-46ef-9ad7-d643301b4f34.jpg

MHP Yatağan İlçe Başkanı Çay, kan bağışının önemini vurgulayarak “Ülkemiz ve Dünyanın her köşesinde aktif görev üstlenen Türk Kızılay’ı ihtiyaç sahiplerinin ve korunmasız insanların yüzünü güldürürken özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü sınır tanımayan faaliyetleriyle gurur verici başarılara imza atmaktadır. Dünyanın dört bir tarafındaki muhtaç insanlara karşılık beklemeksizin bereket yüklü yardım elini uzatan ve dünyanın en köklü, en güçlü yardım teşkilatlarından biri olan Kızılay teşkilatımız ile ne kadar gurur duysak azdır. Halkımızdan aldığı güç ve destekle gerek yurt içinde ve gerek yurt dışında meydana gelen her felaketin ardından dil, din, ırk ve renk ayrımı gözetmeden muhtaç insanlara yardım ulaştırmak, Türk Kızılay’ının hizmet anlayışının temelini oluşturmaktadır. Bu vesileyle Milletimizin hayır ve yardım elini, azimle ülkemizin ve dünyanın her köşesine uzatarak birçok cana umut olan, bir buçuk asırdır hilalimizi gururla dalgalandıran Türk Kızılay'ımızın 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası’nı kutluyor, 155 yıldır en zor anlarımızda kurtarıcımız olan Kızılay kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” İfadelerini kullandı.

Ak Parti Yatağan İlçe Başkanı Emre Karaöz ise Kızılay'ın kan stoklarına destek vermek ve farkındalık yaratmak amacıyla kan bağışında bulunma kararı aldıklarını kaydetti.

Kan bağışı etkinliğine katılım sağlayarak bağışta bulunan bütün vatandaşlara ve teşkilat mensuplarına teşekkür eden Karaöz, "Ülkemizin ihtiyacı olan kanın büyük bölümünün gönüllü ve sürekli bağışçılardan karşılandığını dikkate alarak hiç beklemediğimiz bir anda kana ihtiyaç duyabileceğimizi hatırlayarak vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

HABER:MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 1183 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum