POLGÜN YENİ YILI MAHMUT TUNCER’LE KUTLADI

Muğla’nın Menteşe ilçesi Bayır Mahallesi’nde hizmet veren Havuz ve Su Kaydırakları sektörünün önde gelen markası Polgün Waterparks, Muğla Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi’nde 2024 Yılbaşı Balosu düzenledi.

POLGÜN YENİ YILI MAHMUT TUNCER’LE KUTLADI

Muğla’nın Menteşe ilçesi Bayır Mahallesi’nde hizmet veren Havuz ve Su Kaydırakları sektörünün önde gelen markası Polgün Waterparks, Muğla Türkan Saylan Kültür ve Sanat Merkezi’nde 2024 Yılbaşı Balosu düzenledi. Gecede sevilen sanatçı Mahmut Tuncer sahne aldı. Şirket çalışanları, müşteriler ve davetliler unutulmaz bir gece yaşadı.

Havuz ve Su Kaydırakları sektörünün önde gelen markası Polgün Waterparks’ın düzenlediği yılbaşı programına; CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Güven, Levent Ünver ve Leyla Ersöz, siyasi parti temsilcileri, aday adayları, STK’lar, basın mensupları ve kurum çalışanları katıldı.

snm-5483.jpg

“BİZ DÜNYADA 3 FİRMADAN BİRİSİYİZ”

Yılbaşı balosunu geleneksel hale getirdiklerini ifade ederek, konuşma yapan Polgün Waterparks CEO’su İbrahim Güngör, “Benim 2 tane ailem var. Biri sevgili eşim ve değerli çocuklarım, diğer ise Polgün ailesi. Gecemizde bize eşlik eden, bize onur veren herkese teşekkür ederim. Heyecanlı olmamak mümkün değil, çok güzel bir tablo var. Biz dünyada 3 firmadan birisiyiz. Bu bizim için çok büyük bir mutluluk. Bunun için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışmaktayız ve Muğla’da olmaktan çok mutluyuz” dedi.

POLGÜN ZEYBEK EKİBİ AYAKTA ALKIŞLANDI

Konuşmanın ardından Polgün Waterparks tiyatro ve zeybek ekibi gösterilerini sergiledi. Çok beğenilen zeybek ekibi, ayakta alkışlandı.

snm-5556.jpg

MAHMUT TUNCER UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Daha sonra Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Mahmut Tuncer, gecede sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Tuncer, Polgün ailesine unutulmaz bir gece yaşattı.

snm-5603.jpg

TUNCER’E MUĞLASPOR ATKISI

Aynı zamanda Muğlaspor Kulübünde Başkan Vekili olan İbrahim Güngör, Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kuruluyla birlikte Mahmut Tuncer’e Muğlaspor atkısı hediye etti.

Mahmut Tuncer, Muğlaspor yönetim kurulu üyelerine Muğlaspor’un şampiyon olması halinde ücretsiz konser vereceğinin sözünü verdi.

Daha sonra Polgün ailesi, gecede doyasıya eğlendi.

HABER: SİNEM KARAKAYA

Bu haber toplam 990 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.