ÖZLEM BALCI’DAN AÇIKLAMA; “VATANDAŞLARIN DESTEĞİNDEN ÇOK MUTLUYUM”

Muğla’da Fethiye, Datça ve Ortaca ilçelerinin Cumhur İttifakı olarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne bırakılmasının ardından adı sürekli olarak MHP’den Fethiye Belediye Başkan adayı olarak geçen Oyuncu Özlem Balcı sosyal medyasından bir açıklama yaptı.

ÖZLEM BALCI’DAN AÇIKLAMA; “VATANDAŞLARIN DESTEĞİNDEN ÇOK MUTLUYUM”

Muğla’da Fethiye, Datça ve Ortaca ilçelerinin Cumhur İttifakı olarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne bırakılmasının ardından adı sürekli olarak MHP’den Fethiye Belediye Başkan adayı olarak geçen Oyuncu Özlem Balcı sosyal medyasından bir açıklama yaptı. Balcı, vatandaşların desteğinden çok mutlu olduğunu belirterek görev verilmesi halinde canla başla çalışacağını kaydetti.

AK Parti ve MHP’den oluşan Cumhur İttifakının Muğla’da 3 ilçeyi Milliyetçi Hareket Partisi’ne bırakmasının ardından kamuoyunda adı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı olarak geçen Sanatçı Özlem Balcı sosyal medyasından bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz genel seçimlerde MHP’den 1. Sıra Muğla Milletvekili Adayı olan Oyuncu Özlem Balcı, adının belediye başkan adayları arasında geçmesinden ve vatandaşlar tarafından kendisine verilen destekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ettiği açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Sevgili Fethiye’li değerli hemşehrilerim, göstermiş olduğunuz teveccüh beni çok onurlandırdı. 31 Mart yerel seçimlerinde Fethiye Belediye başkanlığı için Cumhur İttifakının adayı olmam konusunda gelen telefonlar ve yapılan kulisler, taleplerin şahsıma yönelik olması beni ayrıca gururlandırdı. Milliyetçi Hareket Partisi olarak en doğru kararı büyüklerimizin vereceğinden eminiz. Önemli olan güzel Fethiye’mizin kazanması ve hayırlara vesile olmasıdır. Bizde görev istenmez, görev verilir. Büyüklerimizden böyle öğrendik. Bir görev verilirse de canla başla çalışağımdan kimsenin şüphesi olmasın”

Bu haber toplam 880 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.