MENTEŞE’DE ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

​​​​​​​Muğla’nın Menteşe ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü münasebeti ile Muğla Şehitler Anıtında çelenk sunma töreni düzenlendi.

MENTEŞE’DE ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümü Muğla’da törenlerle kutlandı.

Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de bulunan Şehitler Anıtında düzenlenen törene; Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekilleri Süreyya Öneş Derici, Cumhur Uzun ve Gizem Özcan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Taşkesen, protokol üyeleri, bazı siyasi parti ve STK Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Şehitlikte düzenlenen törende şehitler anıtına çelenkler sunuldu ve saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından şehitler için saygı atışı yapıldı.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Taşkesen’in günün anlam ve önemine yönelik konuşmasının ardından Vali İdris Akbıyık, Anıt Şeref Defterini imzaladı. Daha sonra şehitlikler ziyaret edildi.

Bu haber toplam 576 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.