İŞ İNSANI MECİT ÖZKAN'DAN EĞİTİM VE SOSYAL PROJELERE BÜYÜK DESTEK

Muğla'nın genç ve girişimci iş insanlarından Bef Global İnşaat Firması Sahibi Mecit Özkan, beş yıldır eğitim ve toplumsal sorumluluk çalışmalarına büyük katkılar veriyor.

İŞ İNSANI MECİT ÖZKAN'DAN EĞİTİM VE SOSYAL PROJELERE BÜYÜK DESTEK

Özellikle eğitime verdiği katkı ile dikkat çeken Özkan,çok sayıda köy okuluna tadilat ve ekipman desteği sağlıyor. Özkan, ayrıca spora verdiği destekle de dikkatleri çekiyor.

whatsapp-image-2023-10-26-at-12-24-10-1.jpeg

Son beş yıldır eğitime verdiği anlamlı destekleriyle dikkat çeken İş İnsanı Mecit Özkan, Muğla’nın Menteşe, Ula ve Yatağan ilçelerinde ihtiyacı olan köy okullarının bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdi. Bu desteğin yanında okullara bilgisayar ve yazıcı gibi teknolojik ekipman desteğinde bulunan Özkan, Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında da ‘Döner Yemeyen Çocuk Kalmasın’, ‘ Öğrenci ve Aileleri Sinema Günleri’ gibi projelere de imza attı.

whatsapp-image-2023-10-26-at-12-24-14-2.jpeg

GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLAR BİZİM HERŞEYİMİZ

Eğitimin önemine değinen Mecit Özkan, çocukları çok sevdiğini ifade ederek, “ Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların en iyi şekilde eğitim almaları gerekiyor. Ben bu konuda çok hassas bir insanım. Anaokulu öğretmeni olan eşimle birlikte elimizden geldiği ölçüde eğitime destek vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Muğla’da bir çok okulda hem bakım onarım hem de bilgisayar ve yazıcı gibi teknolojik ekipman desteklerinde bulunuyoruz.” dedi.

ÖZKAN’DAN SPORA VE SPORCUYA DESTEK

Eğitim ve Sosyal Projelere destek olmanın yanında spora da büyük katkı veren İş İnsanı Mecit Özkan, Bisiklet branşında önemli başarılara imza atan Karya Spor Kulübüne de sponsor oldu. Spora desteğin önemine değinen Özkan, “Çocuklarımız ve gençlerimizin spora yönelmesi ve sağlıklı nesillerin yetişmesi çok önemli. Biz de spora ve sporcularımıza elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bisiklet dalında çok önemli başarılar elde etmiş Karya Spor Kulübümüze de sponsor olarak katkı verdik” diye konuştu.

whatsapp-image-2023-10-26-at-12-24-18-1.jpeg

OKULLARDA ÇOK SAYIDA PROJEYE İMZA ATTIK

Okullarda, ‘Döner Yemeyen Öğrenci Kalmasın’, ‘Öğrenci ve Ailelerini Kapsayan Sinema Günleri’ gibi sosyal projelere de imza atan Mecit Özkan, “ Okullarımızda önceki yıllarda döner yemeyen çocuk kalmasın kampanyamızla çocuklarımızın yanında olduk. Ayrıca sosyal projelerimizden olan ‘Öğrenci ve Aileleri Sinema Günleri’ etkinlikleri düzenleyerek çocukları sinemayla tanıştırıyoruz. Muğla’mızda bunun yanında toplum yararına çalışan derneklerimize de desteklerimizi imkanlar dahilinde sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1255 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.