ANDULASYON TERAPİ İLE ZAYIFLAMA NEDİR?

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Ekim ayında hizmet vermeye başlayan Diyetisyen Ezgi Çiğdem Avcı, Andulasyon terapi ile zayıflamayı gazetemize anlattı.

ANDULASYON TERAPİ İLE ZAYIFLAMA NEDİR?

DİYETİSYEN AVCI GAZETEMİZE ANLATTI

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Ekim ayında hizmet vermeye başlayan Diyetisyen Ezgi Çiğdem Avcı, Andulasyon terapi ile zayıflamayı gazetemize anlattı. Uyku bozukluğundan bölgesel incelmeye kadar birçok konuda bu tedavinin iyi geldiğini söyleyen Diyetisyen Avcı, Andumedic uygulamasının günümüzde oldukça popüler bir uygulama olduğuna değindi.

Diyetisyen Ezgi Çiğdem Avcı, geçtiğimiz Ekim ayında Muğla’nın Menteşe ilçesi Orhaniye Mahallesi İsmet Çatak Caddesi Özmen İşhanı’nda kendi işletmesinde danışan hizmetine başlamıştı.

Kliniğinde birçok alanda hizmet veren Diyetisyen Ezgi Çiğdem Avcı, Andulasyon terapi ile zayıflama yönetimini gazetemize anlattı.

Uyku bozukluğundan bölgesel incelmeye kadar birçok konuda bu tedavinin iyi geldiğini söyleyen Diyetisyen Avcı, Andumedic uygulamasının günümüzde oldukça popüler bir uygulama olduğuna değindi.

“Andulasyon terapi bütünsel bir terapi cihazıdır” diyen Diyetisyen Avcı, Andumedic cihazının bölgesel incelme, huzursuz bacak sendromu, bel boyun sırt ağrıları, bel fıtığı boyun fıtığı, uyku bozuklukları ve stres durumlarının önemli ölçüde iyileştirdiğini söyledi.

Andulasyon terapi, aynı zamanda daha aktif bir metabolizma, daha iyi kan akışı, ödem ve selülite azalma, daha iyi ve kaliteli uyku, daha sıkı bir cilt, kolajen üretiminde artış, stres yönetimi ve gevşeme, daha formda bir bedene de etki ediyor.

Muğlalıların bu cihazı tanıması gerektiğini söyleyen Avcı, “Andulasyon terapiyle kızıl ötesi ısılar, titreşim ve dalgalanma ile ağrılarda büyük ölçüde iyileşme gösterir. Cihazın 15 dakikası 2 buçuk saatlik yürüyüşe eşdeğerdir. Aynı zamanda metabolizma hızlandırır. Kan akışını hızlandırır. Daha kaliteli uyku sağlar” diye konuştu.

Bu haber toplam 1328 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum