AK Parti Menteşe aday adaylarını tanıttı!

AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Menteşe Belediye Başkan aday adaylarını tanıttı. Tanıtım toplantısında aday adayı Eray Çiçek, Salih Özen ve Şadi Ballı açıklamalarda bulundu.

AK Parti Menteşe aday adaylarını tanıttı!

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere hazır olduklarını söyleyen ifade eden AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, “20 yıldır belediyeciliğin en güzel örneklerini veren parti AK Partidir. AK Parti Menteşe teşkilatı her bir kademesiyle yerel seçimlere hazırdır” dedi.

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler için Muğla’da siyasi partilerin aday adaylarını tanıtma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen aday adayı tanıtım programında Menteşe Belediye Başkan aday adayı Eray Çiçek, Salih Özen ve Şadi Ballı açıklamalarda bulundu.

3 ay önce AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı’na seçilen Mustafa Algan, “3 ay önce genç, dinamik ve çalışkan bir yönetim kurduk. Kadro yeni ve seçimlere hazırız. Menteşe Belediye Başkanlığı aday adaylığına 3 arkadaşımız başvuru yaptı” dedi.

“45 YILDIR MUĞLA’DAKİ BU KÖTÜ BELEDİYECİLİĞE SON VERECEĞİZ”

“Muğla’daki bu kötü belediyeciliğe son vereceğiz” diyen Eray Çiçek, “22 Ağustos’ta adım adım diyerek yola çıktım. İnşallah önümüzdeki süreçte aday adayı diyerek arkadaşlarımla adaylaşma gerçekleştikten sonra Muğla’da artık eser ve gönül siyasetini belediyecilikle buluşturmak bizim en büyük gayemiz olmalı. Bunu yapabilmemiz için birlik ve beraberliğimizin daim olması gerekiyor. Yeni oluşan yönetimle inşallah 45 yıldır Muğla’daki bu kötü belediyeciliğe son vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Menteşe’yi AK Belediyecilikle buluşturacaklarını söyleyen Salih Özen, “3 arkadaş olarak bu yola çıktık. Çünkü biz nasıl ki Yatağan’da Turgut’ta yüzde 70-80 oylarla CHP’nin iktidarını devirdiysek burada da bunu yeniden başarmaya geldi. Artık sıra Muğla’da. İktidarımızın Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleriyle biz bunu Menteşe’de de başaracağız. Biriz beraberiz. Hangimiz aday olursa onun yanındayız” dedi.

“HEDEFİMİZ MENTEŞE BELEDİYESİ’Nİ AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURMAK”

Menteşe’nin eser belediyeciliğiyle anılması için yola çıktıklarını söyleyen Şadi Ballı, “32 yıl Muhtarlık yapmış Muhtar fırıncı Mehmet Ballının torunuyum. Hamamönü’nde bakkal Şadi Ballının torunuyum. Belediyeci Muzaffer Ballı’nın oğluyum. Yüncü Semra’nın oğluyum. Bende değerli abilerim gibi yola çıkarken yapabileceğimiz hizmetleri bir üst seviyeye taşıdıysak eğer günün sonunda Muğla’nın evladı olarak Menteşe Belediyesi’nin AK Belediyecilikle buluşturup şimdiye kadar yapılmaya çalışılmış ama yapılamamış eksik kalan hizmetleri tamamlayıp üzerine vizyon katarak bu şehire borcumuzu ödemeye talip olduk. Rabbim nasip ederse bizde eser belediyeciliğiyle anılmak istiyoruz. Bende yola çıkarken bu yüzden hizmet için değişim zamanı artık yeti versin gari. Ben elimden gelenin fazlasını yapmak üzere zaten değerli kutsal mesleğim olan hekimliğin üzerine yöneticilik pozisyonumu da bırakarak hakikaten onurlu bir görev için yola çıkarak daha güzel işler yapmak üzere bütün bedenimi işin altına koydum. Günün sonunda 3 kıymetli aday adayı arkadaşımla hangimiz aday olursa biriz. Hedefimiz Menteşe Belediyesi’ni AK Belediyecilikle buluşturmak. Bizde bunları hak ediyoruz” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ MENTEŞE TEŞKİLATI HER BİR KADEMESİYLE YEREL SEÇİMLERE HAZIRDIR”

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere hazır olduklarını söyleyen ifade eden AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, “En son yapılan seçim tarihimizin en önemli seçimlerindendi ve bunu başarıyla gerçekleştirdik. 20 yıldır belediyeciliğin en güzel örneklerini veren parti AK Partidir. Genel seçimlerden sonra AK Parti olarak hem genelde hem Muğla özelinde yerel seçim hazırlıklarına başladık. Bu bağlamda ağustos itibariyle ilçe başkanlarıyla yaptığımız istişarelerde kendilerine yerel seçimde aday olacak arkadaşların hazırlıklarını yapması anlamında talimatlarımız oldu. Nihayetinde Eray Başkanımız istifa ederek aday adaylığını açıkladı. Ak parti olarak biz her zaman seçimlere hazırız. AK Parti Menteşe teşkilatı her bir kademesiyle yerel seçimlere hazırdır. Artık Muğla’nın Cumhur ittifakındaki 7 belediyede olduğu gibi Menteşe’de AK Parti belediyeciliğini görmek istiyoruz. Cumhurbaşkanımız yaptığı açıklamada Aralık ayı sonu itibariyle bazı büyükşehir belediye başkan adayları belirlenecek. Halkın karşısına en doğru isim ile çıkmak istiyoruz. Bu bağlamda 3 değerli arkadaşımız bizim için çok kıymetli” dedi.

“MUĞLA CHP’NİN KALESİDİR’ ALGISINI YIKTIK”

AK Parti Merkez Karar Yönetim ve Kurulu (MKYK) üyesi Yelda Erol Gökcan, “AK Parti olarak yerel seçimle ilgili hızlı ve hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Bu dönemde yerel seçimde Muğla olarak oldukça iddialıyız. Bu seçimde farkımızı ortaya koyacağız. Geçtiğimiz yerel seçimde 13 ilçenin 7’sini Cumhur ittifakı ve AK Parti ile buluşturduk. ‘Muğla CHP’nin kalesidir’ algısını yıktık. Amacımız bu süreçte 7 ilçemizin sayısını arttırmak. Menteşe’yi Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğiyle buluşturmak istiyoruz. Menteşe artık her geçen gün ihtiyaçlarını karşılayamayan şehircilik anlamında kendi kendine yetemeyen bir ilçe. Her Menteşe’ye geldiğimde üzülüyorum. Ne vatandaşımız bunu hak ediyor nede hak ettiğimiz yerdeyiz. O yüzden bu dönem çok kıymetli aday adayı arkadaşlarım var. O yüzden bu dönem oldukça iddialıyız” diye konuştu.

Bu haber toplam 735 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.