Gümüş’ten, öğrencilere Dayanışma Çantası

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kırsal mahallelerde eğitim ve öğretimine devam eden 1. ve 4. Sınıf öğrencilerine ‘Mutlu Çocuklar, Umutlu Yarınlar’ projesi kapsamında içerisinde kırtasiye malzemeleri bulunan dayanışma...

Gümüş’ten, öğrencilere Dayanışma Çantası

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kırsal mahallelerde eğitim ve öğretimine devam eden 1. ve 4. Sınıf öğrencilerine ‘Mutlu Çocuklar, Umutlu Yarınlar’ projesi kapsamında içerisinde kırtasiye malzemeleri bulunan dayanışma çantalarından hediye etti. Başkan Gümüş, “Bende köyde yetiştim. Kırsalın imkanlarını, olanakları yakından bildiğim için bu projemize çok önem veriyorum” dedi.

‘Mutlu Çocuklar, Umutlu Yarınlar’ projesi kapsamında Çaybükü mahallesinde çocuklar ile bir araya Başkan Gümüş, çanta dağıtımı sırasında yaptığı açıklamada “Her yıl hayata geçirdiğimiz projemiz ile kırsal mahallelerdeki çocuklarımıza dayanışma çantalarından hediye ediyoruz. Bu yıl Bin çocuğumuza içerisinde defter, silgi, kalem, etiket, kalemlik, kağıt, pastel ve kuru boya kalemleri gibi kırtasiye malzemeleri bulunan çantalardan hediye ettik. Amacımız eğitimine devam eden çocukların yüzünde bir gülümsemeye neden olmak ve eğitimlerine katkıda bulunmaktır. Bende köyde yetiştim. Kırsalın imkânlarını, olanakları yakından bildiğim için bu projemize çok önem veriyorum. Geleceğimiz olan gençlerimizin daha sağlıklı eğitim almaları için bu tarz destekleyici projeler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Çanta Dağıtımı sırasında Başkan Gümüş’e, Başkan Yardımcıları Levent Ünver, Murat Gökalp ve Mehmet Güven’de eşlik etti.

Bu haber toplam 47 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.