Gümüş: Zabıtalar belediyelerin aynasıdır

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Başkanı Şevket Gülen, Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürü Mutlu Kaya ve Birimini makamında kabul etti. Ziyarette...

Gümüş: Zabıtalar belediyelerin aynasıdır

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Başkanı Şevket Gülen, Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürü Mutlu Kaya ve Birimini makamında kabul etti. Ziyarette Zabıta Haftasını kutlayan Başkan Gümüş, “Zabıtalar Belediyelerin aynasıdır” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Gümüş “Belediyelerde her birimin görev ve sorumlulukları var. Ama Belediye deyince vatandaşın aklına her zaman zabıta gelir. O nedenle zabıtaya çok görev düşüyor. Resmi tatil, bayram gözetmeden büyük bir özveriyle hizmet sunan Zabıta Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. Müdürlüğümüz Belediyemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar. Yasaları herkese eşit uygulayarak, toplumun çıkarlarını her şeyin üzerinde tutmanız sayesinde vatandaş memnuniyetini arttırıyorsunuz. Sizler belediyemizin yüz akı, aynasısınız. Halkımızla en çok temas eden ve halkımızın huzuru, mutluluğu ve sağlığı için gece gündüz demeden çalışan tüm zabıta arkadaşlarımın bu anlamlı gününü kutluyorum” dedi.

Ziyarette Zabıta Haftasının 189. Yılının kutlandığını belirten Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Başkanı Şevket Gülen, “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçe Belediyelerde olduğu gibi Menteşe Belediyesi Zabıta birimi ile de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyor. Görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bu bilinç ile vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” dedi.

Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürü Mutlu Kaya Başkan Gümüş’e teşekkür ederek, “Menteşe ilçemizde mesai saati ve tatil gözetmeksizin 24 saat çalışarak görevimizi en iyi şekilde özveriyle yerine getirmenin çabası içerisindeyiz. Büyükşehir belediyesi ve personelimiz ile birlikte halkımızın huzuru, esenliği, sağlığı, düzenli yaşanabilir bir kent için çalışıyoruz. Bundan sonra da görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, Murat Gökalp, Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Başkanı Şevket Gülen, Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürü Mutlu Kaya ve beraberindeki zabıta ekibi birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekildiler.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.