Gümüş: Vatandaşımızın rahatı için çalışıyoruz

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kırsal mahallelerdeki yol bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.Vatandaşların daha konforlu ve kullanışlı yollarda seyahat etmeleri için çalışmaların...

Gümüş: Vatandaşımızın rahatı için çalışıyoruz

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kırsal mahallelerdeki yol bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Vatandaşların daha konforlu ve kullanışlı yollarda seyahat etmeleri için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirten Başkan Gümüş, “Ekiplerimiz kırsal mahallelerdeki yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu amaçla Karacaören Mahallemizdeki 1 km’lik yolda asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdik. Bu yolumuz daha önceden topraktı. Kışın yağan yağışlarda çamurlaşarak bataklık oluyordu. Bu da vatandaşlarımıza kışın zor anlar yaşatıyordu. Bu sorunu çözdük. Karacaören Mahallemizdeki vatandaşlarımız artık bu yolu gönül rahatlığı içinde kullanabilirler. Ayrıca heyelan sonucu bir şeridi kapanan Yemişendere yolumuzu da trafiğe açtık. Bu yol aynı zamanda Fadıl mahallemiz ile birbirine bağlanan çok önemli bir bağlantı yolu. Vatandaşlarımızın da çok sık kullandığı bu yolumuzu, yaptığımız çalışmalar sonucu yaya ve araç trafiğine açtık. Halkımızın konforu ve rahatı için çalışmalarımıza ara vermeden devam ettiriyoruz. İlçemizin her yerinde ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Çalışmaya da devam edecekler. Benim için önemli olan vatandaşlarımızın rahatı. Hizmet için çıktığımız bu yolda imkan ve yetkilerimiz dahilinde vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 37 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.