Gümüş: Projede hedefimize ulaştık”

Menteşe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Mutlu Çocuklar, Umutlu Yarınlar” projesi kapsamında 5 günde 500 çocuk doyasıya bir gün geçirdiler.Proje ile hedefe ulaşıldığını belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin...

Gümüş: Projede hedefimize ulaştık”

Menteşe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Mutlu Çocuklar, Umutlu Yarınlar” projesi kapsamında 5 günde 500 çocuk doyasıya bir gün geçirdiler.

Proje ile hedefe ulaşıldığını belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Projemiz çocuklar ile birlikte hayat buldu. 5 gün süren programda kırsalda yaşayan 7-12 yaş arası çocuklarımız gezi, sinema, ebru sanatı gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirdiler. Aralarında hayatında ilk defa sinemaya giden çocuklarımız oldu. Menteşe Belediyesi olarak önümüzde ki günlerde yine çeşitli etkinliklerimiz ve çalışmalarımız olacak. Köyde yaşayan çocuklarımız da, kentte yaşayan çocuklarımız gibi sosyal aktivitelerden yararlanacaklar” dedi.

Proje kapsamında kırsalda yaşayan 500 çocuk her gün sabah saatlerinde ücretsiz servis aracılığı ile Menteşe Belediyesine gelerek Başkan Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler. Burada istek ve dileklerini belirten çocuklar daha sonra Zeybek Sinemasın da patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin – 2 ” adlı animasyon filmini izlediler. Sinema çıkışı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezine gelen çocuklar, burada ebru sanatı yaptılar. Daha sonra Başkan Gümüş ile beraber yemek yiyen çocuklar yine öğretmenleri eşliğinde ücretsiz olarak evlerine uğurlandılar.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.