GÜMÜŞ; "MAHALLE YOLLARININ YÜZDE 90'NINI ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuzluk Mahallesinde tehlike arz eden yola 25 metre uzunluğunda istinat duvarı yapıldı. İstinat duvarı sayesinde yol daha güvenli hale geldi.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin...

GÜMÜŞ; "MAHALLE YOLLARININ YÜZDE 90'NINI ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuzluk Mahallesinde tehlike arz eden yola 25 metre uzunluğunda istinat duvarı yapıldı. İstinat duvarı sayesinde yol daha güvenli hale geldi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş,  yapılan çalışma hakkında yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz kırsal mahallelerimizde tehlike arz eden yollarda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyorlar. Bu amaçla Kuzluk Mahallesinde toprak kayması sonucu daralan ve tehlikeli hale gelen yola, 25 metreuzunluğunda istinat duvarı yapıldı. Yapılan istinat duvarı sayesinde bu yolumuz yaya ve araç trafiği için daha güvenli hale geldi. Bu yolumuz şu an kullanıma açılmış durumda. Yağmurlar yaklaşıyor. Ekiplerimiz özellikle yağışlar öncesi vatandaşlarımız için bu tür tehlike arz edebilecek yollarda çalışmalarına hız veriyorlar.  Gerek vatandaşlarımızdan, gerekse mahalle muhtarlarımızdan gelen talep ve istekler tek tek değerlendirip, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Yapılan çalışmalar doğrultusunda vatandaşlardan çok olumlu tepkiler aldıklarını belirten Başkan Gümüş, “Hizmet için çıktığımız bu yolda, gelen olumlu tepkiler bizleri daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Şunu söylemeliyim ki özellikle kırsal mahallelerimizdeki yolların %90’nını çözüme kavuşturduk. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetleri de unutmamak gerekiyorlar. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kırsal mahallelerimizdeki sorunları tek tek çözüyor, hizmetlerimizi aksattırmadan sürdürüyoruz. Bizim için önemli olan vatandaşlarımızın memnuniyeti, güvenliği ve daha konforlu yollar kullanmaları” dedi.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.