Gümüş, Köylü Pazarı’nı gezdi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcıları Mehmet Güven ve Levent Ünver, Fen İşleri Müdürü Onur Necip Uslu ve personeli ile birlikte aşevinde öğle yemeği yedi. Başkan Gümüş aşevindeki yemeğin ardından...

Gümüş, Köylü Pazarı’nı gezdi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcıları Mehmet Güven ve Levent Ünver, Fen İşleri Müdürü Onur Necip Uslu ve personeli ile birlikte aşevinde öğle yemeği yedi. Başkan Gümüş aşevindeki yemeğin ardından köylü pazarını ziyaret etti.

Köylü pazarı ziyaretinde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Gümüş, pazarcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ziyarette pazarcılar ile sohbet eden Başkan Gümüş, vatandaşın istek ve önerilerini dinledi.

Sık sık köylü pazarını ziyaret eden Başkan Gümüş, “Her çarşamba köylü pazarımızı ziyaret ediyor, vatandaşlarımızı dinliyorum.  Onların istekleri, önerileri benim için çok önemli. Ben Menteşe’yi tek başıma yönetmiyor, sizlerle birlikte yönetiyorum. Vatandaş odaklı Belediyecilik anlayışım ile her zaman halkımız ile bir araya gelmeye çalışıyorum. Tabi onların da sıcak karşılamaları beni ayrıca mutlu ediyor ” dedi.

Bu haber toplam 40 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.