Gümüş: Hedefimiz, bisiklet kenti Menteşe

Menteşe Belediyesi ve Muğla Bisiklet Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteklediği “Bisiklet Kenti Menteşe” projesi hayata geçiyor.Proje kapsamında Dernek Başkanı Bilge Kağan Uzun Başkan...

Gümüş: Hedefimiz, bisiklet kenti Menteşe

Menteşe Belediyesi ve Muğla Bisiklet Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteklediği “Bisiklet Kenti Menteşe” projesi hayata geçiyor.

Proje kapsamında Dernek Başkanı Bilge Kağan Uzun Başkan Gümüş’ü makamında ziyaret ederek maket bisiklet hediye etti.

Başkan Gümüş, “Muğla Bisiklet Derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteklediği “Bisiklet Kenti Menteşe” projemiz 07 Eylül 2015 Pazartesi günü başlıyor. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde başlayacak olan projemizde hedefimiz, 7’den 70’e herkese bisiklet binmeyi teşvik edip, Menteşe’yi bisiklet kenti yapmak” dedi.

Başkan Gümüş, yapılabilecek en iyi ve en keyifli spor dalının bisiklet olduğunu belirterek, “Çevre ve doğa dostu olan, beyin ve ruh sağlığınızı dengede tutan bisiklet sporunu, yaygınlaştırmak istiyoruz. Bu anlamda bisiklet yollarımızın da bulunduğu ilçemizde, doğa ve sporla ilgilenmek için bisikletin en ideal araç olduğunu düşünüyorum. Bu amaçla başlattığımız projemize 7’den 70’e herkesi bekliyoruz” dedi.

Ziyarette, proje ortağı Muğla Bisiklet Derneği Başkanı Bilge Kağan Uzun, “Projenin başlaması ile ilçemizde bisiklet binmeyi sevdireceğimize inanıyorum. İlçemiz bunun için çok ideal ama bu proje ile bisiklet kullanım alanlarının daha da artarak, insanlarımızda bisiklet sporu bilinci oluşturacaktır” dedi.

Ziyarette Başkan Gümüş’e vermiş olduğu desteklerinden dolayı maket bisiklet hediye eden Dernek Başkanı Bilge Kağan Uzun ile Dernek üyesi Levent Sevil, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hülya Ereşter ve Spor Biriminden Sorumlu Ahmet Niyazi Çağlar birlikte fotoğraf çekildiler.

Bu haber toplam 177 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.