Gümüş, Dokuzçam’ı ziyaret etti

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Dokuzçam Mahallesi’ni ziyaret ederek, Dokuzçam İlköğretim Okulu öğrencileri ve vatandaşlar ile bir araya geldi.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcısı Levent...

Gümüş, Dokuzçam’ı ziyaret etti

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Dokuzçam Mahallesi’ni ziyaret ederek, Dokuzçam İlköğretim Okulu öğrencileri ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcısı Levent Ünver ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Emin Madran ile birlikte Menteşe Dokuzçam Mahallesindeki İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Ziyaret de Başkan Gümüş, Dokuzçam İlköğretim Okulu öğrencileri ve Dokuzçam Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş okul ziyaretinde öğrenciler ile sohbet edip, derslerine girdi. Minik öğrenciler ile yakından ilgilenen Menteşe Belediye Başkanı Gümüş,  okulda sınıfları gezerek öğretmenlerden ve okul yöneticilerinden bilgiler aldı, incelemelerde bulundu.

Daha sonra Dokuzçam Mahallesi vatandaşları ve muhtarı ile bir araya gelen Başkan Gümüş, burada belediyenin yapmış olduğu hizmetler hakkında da bilgiler verirken, mahalle sakinlerinin isteklerini dinledi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.