Gümüş: Cumhuriyetimize sahip çıkacağız

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında yayımladığı mesajında “Cumhuriyetimizin 91. Yılında, Atatürk ilke ve devrimlerine her zamanki gibi sahip çıkacağız” dedi.Menteşe Belediye Başkanı...

Gümüş: Cumhuriyetimize sahip çıkacağız

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında yayımladığı mesajında “Cumhuriyetimizin 91. Yılında, Atatürk ilke ve devrimlerine her zamanki gibi sahip çıkacağız” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bundan tam 91 yıl önce 29 Ekim 1923’te Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla ülkemizin kaderini değiştirecek, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır. Cumhuriyet milletimizin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adıdır. Ulu Önder Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizin tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatılması, herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.  Laiklik ilkesinin benimsenmesiyle Türkiye Cumhuriyeti çağdaş bir kimliğe kavuşmuş, özgürlükler ve demokrasi güvenceye alınmıştır” dedi.

Başkan Gümüş, “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizde yaktığı egemenlik meşalesi tüm dünyaya örnek oldu. Cumhuriyet, Ulusumuzun tarih boyunca yaşadığı en büyük toplumsal ve siyasi kazanımdır. Bize ulus olma, dünya milletlerinin onurlu bir üyesi olma bilincini kazandırmıştır.  Türk milleti bugün sana olan bağlılığını, özlemini ve sevgisini yürekten ve büyük bir sesle hep birlikte dile getiriyor. Bizler var oldukça Cumhuriyetimize sahip çıkacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önder Atatürk’ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor, Cumhuriyet Bayramımızı yürekten sevgi ve saygılarımla kutluyorum” dedi.

Bu haber toplam 38 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.