Gümüş, çocuklarla oyun oynadı

Menteşe Belediyesi ve Çağdaş Drama Derneği’nin birlikte düzenlediği “Çocuk Şenliği – Drama ve Oyun” Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. Şenliğe Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla...

Gümüş, çocuklarla oyun oynadı

Menteşe Belediyesi ve Çağdaş Drama Derneği’nin birlikte düzenlediği “Çocuk Şenliği – Drama ve Oyun” Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. Şenliğe Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Güven, Murat Gökalp ve Meclis Üyeleri katıldı.

Şenlikte çocuklar ile birlikte oyun oynayan Başkan Gümüş, “ Günümüzde teknolojinin de gelişmesi ile ne yazık ki çocuklarımız bilgisayar başından ayrılmıyor. Onları sokağa çıkarmak, birlikte oyun oynamalarını sağlamamız lazım. Bunu da bu tarz etkinlikler ile sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Çağdaş Drama Derneği’ni gerçekleştirdiği etkinlikten dolayı tebrik ediyorum. Menteşe Belediyesi olarak bugünkü gibi etkinlikleri her zaman destekliyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza faydalı olabilmek için, onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Gümüş daha sonra çocuklar ile birlikte oyun oynadı. Başkan Gümüş’e şenliğe yapmış olduğu destekleri için teşekkür eden Çağdaş Drama Derneği, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile birlikte fotoğraf çekildiler.

Etkinliğe çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çocuk Şenliğine aileleri ile katılan minikler hem eğlendiler, hem de oyun oynayarak sosyalleştiler, yaratıcılıklarını geliştirdiler.

Bu haber toplam 47 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.