Güllük’te parkesiz Yol Kalmayacak

Milas Belediyesi mahallelerde başlattığı yol genişletme, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Güllük mahallesinde yol genişletme, kilitli parke taşı ve bordür...

Güllük’te parkesiz Yol Kalmayacak

Milas Belediyesi mahallelerde başlattığı yol genişletme, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Güllük mahallesinde yol genişletme, kilitli parke taşı ve bordür döşeme gibi bir çok hizmeti aynı anda yürütüyor. Stadyum etrafı,Çamlık ,Hermias caddeleri,132-137-174-291 nolu sokaklar ,Fener burnu ve özellikle yerleşik İngiliz vatandaşların evlerinin bulunduğu Odek sitesi etrafında şimdiye kadar 27 bin metre kare  kilit parke döşemesi işi yapıldı.

İlçe genelinin çehresini değiştirecek hizmetleri hayata geçiren ve çalışmaları yakından takip eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat;” İlçemizin turistik bölgesi olan , yaz aylarında birçok yerli ve yabancı turisti ağırlayan Güllük mahallemiz   için ekibimizle beraber çalışıyoruz. Yaptığımız  çalışmalar kapsamında şimdiye kadar 27 bin metre kare  kilit parke taşı döşedik .Bunun yanında yeni yaptığımız Cumhuriyet parkını hizmete açtık.Şimdi Orjan evleri bölgesinde yeni bir park ve spor alanı oluşturuyoruz.Önümüzdeki süreçte ise yapılacak Marinaya bağlı olarak sahil şeridi çalışmamız olacak. Hedefimiz Güllük’e hak ettiği değeri kazandırmak” dedi.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.