Gözler parti genel merkezlerinde

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesi liste heyecana had safhaya çıkarken aday adaylarının parti genel merkezlerine iletilmesi için gereken süre de dün saat 17.00 itibariyle...

Gözler parti genel merkezlerinde

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesi liste heyecana had safhaya çıkarken aday adaylarının parti genel merkezlerine iletilmesi için gereken süre de dün saat 17.00 itibariyle sona erdi ve artık gözler parti genel merkezlerinin yapacağı açıklamalara döndü.

Muğla için kesin adaylarını belirleyen ilk parti MHP olurken, resmi olmayan açıklamaya göre CHP’nin listesi de dün siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı. AK Parti adaylar için daha önceden bir temayül yoklaması gerçekleştirirken, İYİ Parti teşkilatları ise aday adaylarının listesini dün genel merkeze iletti. Bu partilerin kesin adaylarının da bugün açıklanması bekleniyor.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala heyecan artarken, aday adaylarında ise heyecan doruk noktasına ulaştı. Parti teşkilatlarının aday adaylarını genel merkeze iletmeleri için süre dün saat 17.00 itibariyle sona ererken, gözler de genel merkezlerin yapacağı açıklamaya çevrildi. Muğla’nın milletvekili sayısının 7’ye çıkması ise heyecanı ve kesin liste yarışını daha da heyecanlandırdı.

Bilindiği gibi Muğla için ilk kesin listeyi açıklayan parti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olmuştu. MHP’nin ilk sırasına mevcut milletvekili Mehmet Erdoğan yine getirildi.

Günlerdir merakla beklenen CHP listesi ise resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen siyasi kulislerde konuşulmaya ve tartışılmaya başlandı.

Öte yandan yine merakla beklenen bir diğer liste ise iktidar partisi AK Parti’nin listesi. Bilindiği gibi AK Parti kesin adaylar için bir temayül yoklaması gerçekleştirmişti. AK Parti kesin listesi büyük bir merakla bekleniyor.

İYİ Parti’de de 30’a yakın aday adayı ismi geçerken, il teşkilatı aday adaylarının listesini dün genel merkeze iletirken bu partinin sıralaması da büyük bir merakla bekleniyor.

Resmi olmayan açıklamalara göre Muğla için partilerin listeleri şöyle:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

1-Mehmet Erdoğan,2-Hacı Çelik,3-Salih Soykan,4-Hüseyin Kaan Kürşat Gönül,5-Ertuğrul Avcı,6-Serkan Şafak,7-Temelrmak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

1-Mürsel Alban,2-Suat Özcan,3-Burak Erbay,4-Süleyman Girgin,5-Kerim Cangır,6-Emine Yılmaz Aydemir,7-Yamaç Kaya.

AK Parti’nin aday adayları ise şu şekilde:

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayları şöyle; Hüseyin Zafer Alkaya, Mehmet Yavuz Demir, İbrahim Macit Gündoğdu, Ramazan Sarıhan, Kadir Dağlı, Necati Yavuz, Eşref Şen, Nuray Bozyer, Elvan Göçer, Hasan Kökten, İsmail Baykal, Aysel Selçuk, Özben Yelda Erol Gökcan, Eylem Tan, Gültekin Akça, Süleyman Çoşgun, Nihat Öztürk, Levent Akyer, Emine Koçaş, Gülsüm Sezer, Metin Öztürk, Büşra Üstek, İlyas Kaya, İhsan Küreci, Haluk Laçin, Mehmet İnpınar, Muhittin Kayabaş, Mehmet Özkök, Ali Doğan Serçek, Ahmet Şahin, Mehmet Nil Hıdır, Deryah Yazıcıoğlu Demirbaş, Cavit Okur, Mehmet Nedim İlgün, Zafer Aktaş, Muhsin Eryılmaz, Bülent Karakuş, İbrahim İlhan, Temel Türkmen ve Arif Sert, Hakan Şahin ve Mustafa Kılıçarslan.

İYİ Parti’nin aday adayları da şu şekilde:

Ali Konakçı-Ayfer İlhan Öçer-Cahit Karaöz-Ethem Özgür Genç-Filiz Çiğdem Harputluoğlu-Gültekin Çavuşoğlu-Hamza Uyanık-İlhan Koyuncu-İzel Kuşkun-Kemal Günay-Koray Hayvacı-Mehmet Tosun-Muhsin Erdem-Metin Ergun-Nesrin Aştı-Nurettin Fatih Dağdelen-Orhan Merpez-Peyami Cinaz-Salih Özen-Sibel Metin-Şükriye Sevin Çağlayan-Selahattin Aydemir-Süleyman Taşkın-Şükrü Köse-Taşkın Bilginer-Vahit Çevik-Vedat Saraç

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.