Gökpınar içmi suyu hatları mülkiyet dışında

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından, Yatağan ilçesi Gökpınar Mahallesinde özel mülkiyet alanı içerisinde kalan içme suyu hattının güzergahı değiştirildi.Muğla Büyükşehir Belediyesi...

Gökpınar içmi suyu hatları mülkiyet dışında

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından, Yatağan ilçesi Gökpınar Mahallesinde özel mülkiyet alanı içerisinde kalan içme suyu hattının güzergahı değiştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde olduğu gibi Yatağan ilçesinde de içme suyu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Gökpınar Mahallesi’nde bir kısım içme suyu hattının özel mülkiyet içerisinde kalması sebebiyle MUSKİ ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Uzun yıllardır içme suyu hattının özel mülkiyet alanı içerisinde kalması, boruların eski ve küçük çaplı olması nedeniyle MUSKİ ekiplerinin hat üzerinde meydana gelen sorunlara müdahale etmesi zorlaşıyordu. Ayrıca hat üzerinde meydana gelen su kaçaklarının ve yapılacak olan yenileme çalışmalarının vatandaşın özel mülkiyet alanı içerisinde olması nedeniyle MUSKİ ekipleri özellikle kazı çalışmalarında sorun yaşıyordu. Bu nedenle Gökpınar mahallesinde MUSKİ ekipleri tarafından içme suyu hattının hem boru çapları büyütüldü hem de özel mülkiyet içerisinde kalan isale hattının yeri değiştirilerek kamu yolu üzerine alındı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ekipler içme suyu hattını özel mülkiyet alanı içerisinden çıkartarak hem vatandaşın mağduriyetini giderdi hem de içme suyu hatları boru çaplarını genişleterek vatandaşların uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri içme suyu hatlarını hizmete sundu.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.