Gökcan’dan kadınlara ve gençlere destek sözü

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yelda Erol Gökcan: “Muğla’da yaşayan gençlerimiz ve çocuklarımızın spor yapacağı tesislere önem veriyoruz. Kadınlarımıza özel bir önem veriyoruz. Kadınlarımızın günlük yaşamını...

Gökcan’dan kadınlara ve gençlere destek sözü

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yelda Erol Gökcan: “Muğla’da yaşayan gençlerimiz ve çocuklarımızın spor yapacağı tesislere önem veriyoruz. Kadınlarımıza özel bir önem veriyoruz. Kadınlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak bir dizi projeyi önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız”dedi.

Gökcan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Kavaklıdere’de gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, İlçe Başkanı Volkan Alpözen ve Kadınları Başkanı Firdevs Aktaş ile esnaf ziyaretinde bulunan Gökcan, ilçe esnafına hayırlı işler diledi. Pazarda kendi ürettikleri ürünleri satmaya gelen kadınlarla sohbet eden Yelda Erol Gökcan, kadınların ve gençlerin farklı sektörlerde istimdamı için meclise gittiğinde çalışma yapacağını söyledi.

Kavaklıdere’nin Menteşe Mahallesinde yaşayan vatandaşları ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yelda Erol Gökcan, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Muğla’da yaşayan gençlerimiz ve çocuklarımızın spor yapacağı tesislere önem veriyoruz. AK Belediyecilikle tanışan Kavaklıderemizde her mahallemizde halı saha ve sosyal tesis projeleri belediyemiz tarafından hayata geçirildi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlerimize büyük önem veriyor. Muğla ziyaretinde de gençlerimiz için yeni spor tesisi projelerinin hayata geçirilmesi talimatı verdi.

Muğla’nın her ilçesinde gençlerimiz ve çocuklarımızın faydalanacağı sportif tesisler hayata geçirildi. İlçelerimizde gençlik merkezleri kuruldu.

Kadınlarımıza özel bir önem veriyoruz. Kadınlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak bir dizi projeyi önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yelda Erol Gökcan, Menteşe Yerküpe Spor Kulübü bünyesinde spor yapan çocukları ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.