Gökcan’dan, Cihangir İslam’a tazminat davası

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan,  "15 Temmuz akşamı iki batılın çatışmasını seyrettik" diyen Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam’a 10 bin liralık manevi tazminat davası açtı.Gökcan; “15 Temmuz’da...

Gökcan’dan, Cihangir İslam’a tazminat davası

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan,  "15 Temmuz akşamı iki batılın çatışmasını seyrettik" diyen Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam’a 10 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Gökcan; “15 Temmuz’da hainler tarafından bombalanan Gazi meclisin üyeleri olarak Milletvekili  İslam'ı, şehit yakınlarımız ve gazilerimiz başta olmak üzere halkımızdan özür dilemeye davet ediyoruz”dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan,  "15 Temmuz akşamı iki batılın çatışmasını seyrettik" diyen Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam’a 10 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam'ın, TBMM Genel Kurulu'nda, FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gününe ilişkin sözlerine,  o gün TBMM’de Cihangir İslam’ın konuşmasına, “15 Temmuz gecesi neredeydin, onu açıkla ve sen nesin! aynaya bak, aynaya!” sözleriyle tepki gösteren AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan,  Cihangir İslam’a 10 bin liralık manevi tazmimat davası açtı.

Gökcan, avukatı Gültekin Akça ile birlikte yaptığı suç duyurusu sonrasında şu açıklamayı yaptı:

“Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam'ın 31 Ekim Çarşamba günü TBMM’deki konuşmasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Milletvekilerine ve partimize yönelik ciddi ithamlarda bulunmuş, hakaretler ederek haddini aşmıştır.

Bizlerde  AK Parti Milletvekilleri olarak tüm Türkiye’de 10’ar bin liralık manevi tazminat davası açıyoruz.

Özelliklede konuşmasında “15 Temmuz menfaat çatışmasıdır” ifadesini kullanarak kimlerin adamı olduğuna, kimlerin ağzıyla konuştuğuna tüm Türkiye ile birlikte bizlerde TBMM’de şahit olduk. Bizler bu davanın takipçisi olacağız. O gün yaptığı konuşma ve hakaretlerle şehitlerimize ve gazilerimize de hakaret etmiştir. 15 Temmuz’da hainler tarafından bombalanan Gazi meclisin üyeleri olarak Milletvekili  İslam'ı, şehit yakınlarımız ve gazilerimiz başta olmak üzere halkımızdan özür dilemeye davet ediyoruz “

Açıklamada AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Tamer Topal’da hazır bulundu.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.