Gök, deniz ay yıldız oldu

Türkiye’nin en önemli kiteboard (su sörfü) alanı olarak kabul edilen Muğla'nın Ula ilçesi Akçapınar sahilinde sörfçüler, deniz yüzeyini ay- yıldızlı bayraklarla donatarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94’üncü yılını...

Gök, deniz ay yıldız oldu

Türkiye’nin en önemli kiteboard (su sörfü) alanı olarak kabul edilen Muğla'nın Ula ilçesi Akçapınar sahilinde sörfçüler, deniz yüzeyini ay- yıldızlı bayraklarla donatarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94’üncü yılını kutladılar.

Gökova Körfezi kenarında bulunan rüzgârı ve sığ sahili ile ünlü Akçapınar sahilinde bulunan kıteboard okulları, 30 Ağustos Zafer Bayramı için akşam saatlerinde rüzgârın bol olduğu bir saatte deniz üstünü kırmızı-beyaz Türk bayrakları ile donattı. 2 kilometre uzunluğundaki sahil boyunca okullardaki yerli ve yabancı sörfçüler bir saat boyunca sahili bir baştan bir başa katederek Zafer Bayramı’nın 94’üncü yılını kutladılar.

Kiteboard okulunda 3 yıldır usta öğretici olarak görev yapan Aziz Atay, “30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bayrağımıza Kıte’a takarak değişik bir kutlama yapmak istedik. Suda değişik ve keyifli hareketler yaparak bu günü kutladık” dedi.

Kiteboard usta öğreticisi Canberk Ergün ise, “Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak amacıyla yerli ve yabancı kite sörfçüleri ile uçurtmalarımıza Türk bayrakları bağlayarak kutlama gerçekleştirdik” diye konuştu.

Bu haber toplam 176 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.