Göçer, Yatağan ve Kavaklıdere’yi ziyaret etti

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer, Kavaklıdere ve Yatağan’da gönülleri fethetti. Göçer,  seçim çalışmaları kapsamında Kavaklıdere ve Yatağan ilçelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.AK Parti Muğla...

Göçer, Yatağan ve Kavaklıdere’yi ziyaret etti

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer, Kavaklıdere ve Yatağan’da gönülleri fethetti. Göçer,  seçim çalışmaları kapsamında Kavaklıdere ve Yatağan ilçelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer, seçim çalışmalarını Kavaklıdere ve Yatağan ilçelerinde ilçesinde sürdürüyor. AK Parti Muğla Milletvekili Adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer ve Yelda Erol Gökcan, 7 Haziran Genel Seçimleri’ne hız kesmeden devam ediyor. Adaylar, Muğla’nın Kavaklıdere ve Yatağan ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, parti teşkilatlarıyla bir araya geldiler. Adaylar, ilk olarak sabah saatlerinde Kavaklıdere muhtarları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular. Daha sonra Kavaklıdere Kaymakamı, Belediye Başkanı, Şoförler Odası Esnaf ve Kefalet Odası, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Ziraat Odası ve pazar esnafını ziyaret ettiler. AK Parti Muğla Milletvekili Adayları, Kavaklıdere ki ziyaretlerinin ardından Yatağan İlçesi’ne gittiler. Burada, Yatağan İlçe Kaymakamı, Devlet Hastanesi Başhekimi ile hasta ve hasta yakınları ziyaretlerinin ardından, bazı STK’ları ziyaret ederek AK Parti Yatağan Seçim Bürosu’nun açılışını yaptılar. Açılışta bir konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer, 7 Haziran seçimlerinde, Muğla’dan birinci parti çıkacaklarını ve buna yürekten inandığını belirterek şunları kaydetti; “ 8 Haziran’da,  Muğla’da bir rüzgar esecek ve bizler bu rüzgarı fırtınaya çevireceğiz. Ben bu ışığı Muğlalımda görüyorum. Allah’ın izniyle beni, gızınızı Meclis’e gönderdiğinizde, ben parti rozetimi bir kenara koyup milletvekili rozetimi takıp kadınlarımın, kardeşlerimin, Yatağan’ımın ve tüm Muğla’mın vekili olacağım. Her zaman dediğim gibi birlik ve dirlik şart. Bizler bir bedeniz. Güneşin, 8 Haziran sabahı Yatağan’ımızdan, Muğla’mızdan doğmasına vesile olalım. Buda sizlerin, bu bacınıza olan güveniyle ve desteğiyle olacak. Durmak yok. Hedef yeni Türkiye hedef yeni Muğla. Bize her yer Muğla, bize her yer Yatağan. Yürekten destekleriniz için çok teşekkür ediyorum.”

Öte yandan AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ve Yatağan İlçe Başkanı Ali Tekin, AK Parti Muğla Milletvekili Adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer ve Yelda Erol Gökcan, partililer ve Yatağan muhtarları ile akşam yemeğinde bir araya geldiler. Muhtarların katılımının oldukça yoğun olduğu yemekte konuşan Milletvekili Adayı Elvan Göçer; “Muhtarlarımız demokrasimizin mihenk taşıdır. Bende bir muhtar kızıyım. Sizlerin desteği ile Muğla’dan bir tane kadını meclise göndereceğiz. Siz birbirinden kıymetli muhtarlarımın gözlerindeki bu ışığı ben yüreğimde hissediyorum. Ben sizlerin gızıyım. Ankara’da açık bir kapınız, bir bacınız olacak. Çıkmış olduğumuz bu kutlu dava yolunda Allah yolumuzu açık etisin.” dedi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.