Girişimcilik Eğitimleri’nin 2. Etabı başladı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Çalışma ve iş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) işbirliği ile sürdürülen Girişimcilik...

Girişimcilik Eğitimleri’nin 2. Etabı başladı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Çalışma ve iş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) işbirliği ile sürdürülen Girişimcilik Eğitimleri ile Muğla’ya yeni girişimciler kazandırılmaya devam ediliyor. Gelen yoğun talepler üzerine 10 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilen seçmelerde, eğitim almaya hak kazanan ve ikinci grup olarak belirlenen ekibin eğitimlerine 22 Haziran Pazartesi günü start verildi.

MUTSO Akademik Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Marangoz tarafından verilen ve dokuz gün sürecek olan eğitimler MUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştiriliyor.

MUTSO organizasyonu ile verilen eğitimlerde, iş planı nasıl yapılır, iş kurarken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir, hangi planlamalar yapılmalı ana başlıkları altında girişimcilere detaylı bilgilendirmeler yapılmaktadır. Girişimciler eğitimden sonra sunacakları iş planı ile kuracakları işler için KOSGEB’in 30 bin TL hibe, 70 bin TL kredi desteğinden yararlanabileceklerdir.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.