Girişimciler sertifikalarını aldılar

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile KOSGEB Muğla Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün iş birliğinde, girişimcilik ruhunun geliştirilmesi amacıyla düzenlenen 70 saatlik KOSGEB Girişimcilik Eğitimini tamamlayan...

Girişimciler sertifikalarını aldılar

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile KOSGEB Muğla Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün iş birliğinde, girişimcilik ruhunun geliştirilmesi amacıyla düzenlenen 70 saatlik KOSGEB Girişimcilik Eğitimini tamamlayan 22 kursiyere sertifikaları törenle verildi.

Seydikemer Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen sertifika törenine, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkan Vekili Ramazan Kaynak, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hayri Topçu Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır,yönetim kurulu üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Oda Başkanı Harun Sağır; “Mazbatasını alalı 4,5 ay olmuş bir ekip olarak Seydikemer’de KOSGEB ve GEKA dan kurumsal anlamda ilk proje desteği alan kurum olmanın gururu ve heyecanı içerisindeyiz.önceliğimiz odamızın çalışma ortamını oluşturmak olsa da bunun yanı sıra yeni kurulmuş ilçemizde esnaflarımızın sağlam temeller üzerinde iş hayatlarını sürdürmesi amacıyla bilgilendirme ve eğitim konularında çalışmalar yapmak zorundayız.

Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile yapacağımız çalışmalar,bir esnaf odasının esnafı için neleri yapabileceğini kısa zamanda ispat etme azmi ve kararlılığı içerisindeyiz. Seydikemer esnafı odasına bizlerde esnafımıza sahip çıkıyoruz bu birliktelik çok güzel işlere imza atacağımızın göstergesidir”dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız ise ;”Seydikemer Esnaf odamız bizim büyümesini keyif alarak izlediğimiz bir odamız ve onun için sürekli Seydikemerdeyiz,ben Muğla’da 35 tane odanın başkanıyım göreve başlayalı 4-5 ay gibi süre olan bir yönetimin 22 arkadaşıma sertifika verip bu kursları başarması Seydikemer esnafının ne kadar doğru bir karar verdiğinin göstergesidir,Harun Başkanımı ve ekibini tebrik ediyorum çünkü yıllarca oda başkanlığı yapıp ta kürsüde konuşmaktan başka hiç bir icraat yapmayan başkanlar var,inşallah bu sertifikalar sayesinde doğru işler yapar ve başarılı olursunuz hepinizi kutluyorum”diye konuştu.

Kaymakam Muammer Köken ise”Esnaf odamızı başkanımızı kutluyorum ilçede ilklere imza atıyorlar,bizlerde esnaflarımız için ne yapılması gerekiyor ise yapmaya hazırız yeter ki onlar bizden mantıklı şeyler istesinler”dedi.

Konuşmaların ardından kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları tek tek verildi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.