Girgin karış karış dolaşıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesiyle birlikte milletvekilleri de tatile girdi.24 Haziran Milletvekili seçimlerinden CHP’den 4. Sırada milletvekili seçilen Maden-İş eski şube başkanı Süleyman Girgin, meclisin...

Girgin karış karış dolaşıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesiyle birlikte milletvekilleri de tatile girdi.

24 Haziran Milletvekili seçimlerinden CHP’den 4. Sırada milletvekili seçilen Maden-İş eski şube başkanı Süleyman Girgin, meclisin tatile girmesiyle birlikte Muğla’nın bütün ilçelerini, mahallelerini karış karış dolaşmaya başladı. Girgin her ziyaret ettiği bölgede meslek odalarını, sivil toplum örgütlerini, esnafları, çiftçileri, emeklileri kapı kapı dolaşarak ziyaret ediyor ve vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Meclis açılıncaya kadar haftanın her gününü vatandaşların ayağına giderek onların sorunlarını dinleyeceğini belirten Girgin, “ Mecliste ülkenin sorunlarının yanında Muğlamızın sorunlarının ve Muğla’ya gelecek olan hizmetlerin de takipçisi olacağız. Yaşamım boyunca emek-üretim içinde oldum ve bu doğrultuda mücadele verdim. Şimdi de meclisin emekçisi olacağım ve yine aynı felsefede siyasal çalışmalarımızı yürüteceğiz. Ben halkın içinden Ankara’ya gittim her zaman da halkın içinde olacağım, halktan yana emek ve üretimden yana olacağım. “ diye konuştu.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.