Gidenler Kalanlar açıldı

Gidenlerin yad edildiği kalanların ise paylaşmaya devam ettiği meyhane olan Gidenler Kalanlar Meyhanesi adlı işletme Bodrum’da iç ve dış turizmin hizmetine açıldı.Bodrum’un en işlek sokağı “Barlar Sokağı”nda muhteşem...

Gidenler Kalanlar açıldı

Gidenlerin yad edildiği kalanların ise paylaşmaya devam ettiği meyhane olan Gidenler Kalanlar Meyhanesi adlı işletme Bodrum’da iç ve dış turizmin hizmetine açıldı.

Bodrum’un en işlek sokağı “Barlar Sokağı”nda muhteşem Bodrum kalesi ve eşsiz deniz manzarasına karşı “Gidenlerden Kalanlar Meyhanesi” yüz yıllık taş binasında müdavimlerini ağırlıyor

Gidenlerden Kalanlar Meyhanesi, Bodrum Barlar Sokağı’ndaki taş binasında Türk mutfağından tadı damakta kalacak özel mezeleriyle uzun, keyifli sohbetlere ev sahipliği yapıyor. Her güne özel 17 çeşit dönüşümlü, toplamda 50 farklı mezeyle Bodrum Kalesi’ne karşı begonviller ve sakız sardunyaları arasında sımsıcak bir dünya yaratan Gidenlerden Kalanlar Meyhanesi farklı konseptiyle müşterilerini bekliyor.

Pikap eşliğinde çalan nostaljik şarkılarla gidenlerin yad edildiği kalanların ise paylaşmaya devam ettiği meyhanenin duvarında bulunan ‘Yaşam Ağacı’nda yazılan notlarla anılarını ölümsüzleştiren konuklar, taş duvarlar arasında mükemmel lezzetler ve sıcak atmosferin keyfini çıkarıyor.

Meyhanedeki “Müdavim Dolabı”nda kendilerinden kalanları bir sonraki ziyaretlerine kadar saklayabilen konukları bu yeni mekanda kalite, keyif ve uzun süreli paylaşımlar bekliyor.

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.