Gençlik, Atatürk ve Bayrak etrafında birleşiyor

Türkiye Gençlik Birliği(TGB) Muğla üyeleri  üyeleri 19 Ekim Pazar günü (yarın)  Muğla’nın Kötekli yerleşkesinde büyük bir buluşmaya hazırlanıyor. Bu büyük buluşma Atatürk  ve bağımsızlık bayrağına...

Gençlik, Atatürk ve Bayrak etrafında birleşiyor

Türkiye Gençlik Birliği(TGB) Muğla üyeleri  üyeleri 19 Ekim Pazar günü (yarın)  Muğla’nın Kötekli yerleşkesinde büyük bir buluşmaya hazırlanıyor. Bu büyük buluşma Atatürk  ve bağımsızlık bayrağına karşı yapılan saldırılara karşı gençliğin birleşmesini amaçlıyor.

Etkinlik ile TGB Muğla Şubesi’nden yapılan açıklamada bütün gençler bu etkinliğe davet edilirken; “Türk Milletinin Büyük Ortadoğu Projesi Eşbaşkanı’nın dış politikada Türkiye’yi bir çıkmaza  götürdüğü,günümüz Ortadoğu da yakıcı bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. AKP hükümetinin 12 yıllık siyasi döneminde , devlet kurumlarının özelleştiği Cumhuriyet Devriminin kırmızı çizgilerine ağır bir darbe ve dış politikada komşu ülkelerin siyasi askeri ve ekonomik  anlamında emperyalizmin oyuncağı olan, özellikle son dönemde yaşanan  Ayn -El Arab(Kobane) olaylarında ABD-PKK işbirliğinin  Atatürk büstleri ve  Türk Bayrağı’na yapılan saldırılara karşı gençlik Atatürk ve Türk Bayrağı altında büyük bir buluşmaya hazırlanıyor.

Pazar günü saat 14.00’da gerçekleşecek toplantıda, siyasi gündem ile birlikte gelişen olayları değerlendirecek ve ardından Kötekli de üniversite öğrencileriyle birlikte büyük bir kortejle yürüyüşünü gerçekleştirecektir. Gençlik bu büyük yürüyüşe bütün Muğla halkını davet  ediyoruz.” Denildi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.